Jurek Bemanning

Vi söker drivna Administratörer till Göteborgsområdet

Arbetsbeskrivning:
Har du tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och är redo för nya utmaningar? Då kan det vara dig vi söker! I denna typ av roll kommer du som gillar att ge service av hög kvalité, möta nya människor och arbeta strukturerat, att stortrivas. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag men vanligt förekommande uppgifter är bland annat mötesbokning, schemaläggning, ta emot kunder och vara behjälplig i olika sorters ärenden.


Vem söker vi?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med administrativa arbetsuppgifter, det är även meriterande om du har erfarenhet från servicebranschen. Som person är det viktigt att du gillar ordning och reda, är serviceinriktad och social. Vi ser gärna att du trivs med varierande arbetsuppgifter och orädd för att ta egna initiativ. Vidare ser vi att du uttrycker dig väl i tal och skrift, både i svenska och engelska.


Du erbjuds

Vi har kunder, uppdragslängder och arbetsuppgifter inom flera olika branscher och detta varierar utifrån kundens behov. Vi är måna om att hjälpa dig hitta nästa spännande karriärmöjlighet, och vill alltid säkerställa att du kommer till en arbetsplats som matchar dina önskemål och framtidsvisioner!

Vi går igenom ansökningar och håller intervjuer löpande så skicka in din ansökan till oss redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta Linnea Kjöllerström, linnea.kjollerstrom@jurek.se. Ansök på www.jurek.se


Om företaget:

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 
Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Linnéa Kjöllerström


Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 14 timmar . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 19 mars

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Vi söker drivna Administratörer till Göteborgsområdet