Jurek Bemanning

Vi söker arbetsrättsjurist till internationellt bolag

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Rollen som arbetsrättsjurist innebär att stötta och hjälpa ledningen och verksamheten inom det arbetsrättsliga området. De viktigaste arbetsuppgifterna är rådgivning och förhandling inom arbetsrätt. Det är viktigt att du är affärsmässig och trivs att arbeta nära verksamheten.  Arbetsuppgifterna är omväxlande med stort eget ansvar. Du arbetar i ett team med HR specialister. Företaget är beläget i trevliga lokaler i centrala Stockholm.

Vem är du

Du har minst fem års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete från advokatbyrå eller bolag med inriktning mot arbetsrätt. Har du dessutom erfarenhet av fackliga förhandlingar och/eller internationella bolag är det meriterande.

Du har en juristexamen eller annan relevant utbildning. Du trivs att arbeta självständigt som en del av ett större team. Som person är du analytisk och har ett stort intresse för problemlösning. Du har en god samarbetsförmåga, är kreativ och engagerad. Dessutom är du skicklig i att formulera dig väl, både i tal och skrift. Du är duktig på att skapa relationer och gillar att samarbeta. Du är pedagogisk och kan förklara hur komplex juridisk lagstiftning ska tillämpas i praktiken. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Du erbjuds

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter i en stimulerande och utvecklande miljö. Arbetet är självständigt och ställer höga krav på eget driv och ansvarstagande. Företaget är beläget i centrala Stockholm.

Tjänsten är en direkt rekrytering med sex månaders provanställning.

Då tjänsten ska tillsättas snarast kommer urvalsprocessen att ske fortlöpande. Skicka din ansökan snarast via www.jurek.se

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Jennie 

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 juli . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Vi söker arbetsrättsjurist till internationellt bolag