Jurek

Verksamhetscontroller till offentlig verksamhet

Är du en controller som vill arbeta med varierade uppgifter i en offentlig verksamhet? Jurek söker nu en Verksamhetscontroller till en organisation i Spånga!

 

Vi söker efter en Verksamhetscontroller till en offentlig verksamhet som har huvudkontor i Spånga. Som Verksamhetscontroller är du en nyckelperson som arbetar för hela organisationen. Du kommer att planera, utveckla och förvalta metoder och strukturer för organisationens interna styrning och kontroll. Du kommer även att arbeta i samråd med cheferna gällande verksamhetsstyrningsfrågor, budgetering, prognostisering och uppföljning.

 

Arbetsuppgifter:

• samordna och utveckla budget- och prognosprocesser

• sammanställa årlig verksamhetsstatistik

• resultatuppföljning samt analys

• förvalta, implementera och utveckla nya system

• initiera förbättringar och åtgärder samt stötta företagets chefer

 

Du kommer att arbeta med varierande och förväntas driva olika utvecklingsprojekt. Du kommer ha många kontaktytor internt och externt och arbeta mot uppsatta mål och deadlines.

 

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen krävs det att du är analytisk och strukturerad. Vi söker dig som är en självständig problemlösare som har god samarbetsförmåga. Du är van vid att driva arbetet i en grupp för att till komma fram till gemensamma rutiner och arbetssätt.

 

Kvalifikationer:

• högskoleexamen som civilekonom eller motsvarande

• minst 5 års erfarenhet av kvalificerat arbete inom verksamhetscontrolling

• erfarenhet av affärssystem och BI-system

• förmåga att uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift

 

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att ha implementerat BI-system. Har du även kännedom om resultatredovisning från offentlig verksamhet samt kunskap inom verksamhetslogik, så är detta mycket meriterande.

 

 

Du erbjuds

Detta är en rekrytering, med start enligt överenskommelse. Tjänsten är på 100% och du kommer att arbeta på kontoret i Spånga. Det finns även möjlighet till distansarbete upp till tre dagar i veckan. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Victoria Tjernström på victoria.tjernstrom@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 maj

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Verksamhetscontroller till offentlig verksamhet