Jurek

Verksamhetscontroller till kommun i norrort

Arbetsbeskrivning
Som verksamhetscontroller kommer du att stötta chefer, informera om anvisningar och lägga tidsplaner för rapportering. Vidare kommer du att skriva nämndrapporter, tjänsteutlåtanden och planera/hålla i workshopar vid behov. I rollen som verksamhetscontroller ingår även att synkronisera arbetet med ekonomicontroller, följa upp enheternas rapportering i Stratsys och hålla koll på specifika styrdokument samt utföra vissa kontrollmoment. 


Vem är du?
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig. Du har goda kunskaper i MS-Office, särskilt Outlook. Vidare är du en person som har ett strukturerat arbetssätt, är noggrann och innebar ett digitalt intresse. 


Vad vi erbjuder
Ett konsultuppdrag i norrort som omfattar heltid med start omgående och löper till och med augusti 2020. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Melanie Grunow via mail: melanie.grunow@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Område: Upplands Väsby
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Upplands Väsby . Publicerat : 12 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Verksamhetscontroller till kommun i norrort