Jurek

Verksamhetscontroller sökes till kund i Kristinehamn

Är du en controller som vill arbeta med varierade uppgifter på en myndighet? Jurek söker nu en verksamhetscontroller till vår kund i Kristinehamn!

 

 

Arbetsbeskrivning

Nu söker Jurek en verksamhetscontroller till vår kunds huvudkontor i Kristinehamn.

Du kommer att utveckla och förvalta metoder och strukturer för myndighetens interna styrning och kontroll. Du kommer även samordna arbetet med framtagande av verksamhetsplan, budget och årsredovisning. Andra uppgifter som kan förekomma är:

 

• ta fram kvartals- och tertialrapporter

• sammanställa verksamhetsstatistik 

• stötta och utbilda i mål- och resultatuppföljning samt analys

 

Du kommer att arbeta med varierande utredningsuppdrag och förväntas driva utvecklingsprojekt. Du kommer ha många kontaktytor internt och externt och arbeta mot uppsatta mål och deadlines.

 

Uppdraget är placerat i Kristinehamn med möjlighet till visst distansarbete med start så snart som möjligt och pågår i ca 7 månader. Möjlighet till förlängning finns på 2 månader.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är självständig med god samarbetsförmåga. Vi tror du är analytiskt lagd och en problemlösare. Vidare ser vi att du har: 

 

• relevant utbildning

• minst 3 års erfarenhet av liknande arbete

• erfarenhet av arbete i ekonomisystem, ex. Agresso / Visma

• erfarenhet av arbete i analysverktyg, ex. QlikView / Insikt

• förmåga att uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift 

 

Det är meriterande om du har kännedom om statlig resultatredovisning samt kunskap inom verksamhetslogik.

 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% i Kristinehamn med start så snart som möjligt och pågår i ca 7 månader med möjlighet till förlängning på 2 månader. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Hannah Olsson på hannah.olsson@jurek.se.

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område

Kristinehamn

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Kristinehamn . Publicerat : 25 april

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Verksamhetscontroller sökes till kund i Kristinehamn