Jurek

VD-assistent/sekreterare sökes till kommun i Stockholm!

Just nu söker vi dig som har tidigare erfarenhet av administrativ support till VD, chef eller liknande. Föredrar du ett högt arbetstempo och har förmågan att fatta snabba beslut?

 

Välkommen in med din ansökan redan idag!

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som VD-assistent/ sekreterare kommer du bland annat arbeta med administrativ support till kommundirektör. Du kommer att säkerställa att möten bokas in där kommundirektören kommer att delta. I arbetet ingår även viss ekonomiadministration och tillhörande arbetsuppgifter. Det ingår även att beställa catering till de tillfällen som arrangeras. I rollen som VD-assistent/sekreterare ska du kunna föra mötesnoteringar vid ett antal mötestillfällen. 

 

 

Vem är du?

Vi ser att du som person är social, strukturerad och prestigelös. Vidare har du lätt att samarbeta med andra kollegor och chefer.

 

Du ska också ha:

• Du ska ha tidigare erfarenhet att självständigt ha haft ett tjänst/uppdrag som VD eller KD sekreterare

• Förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift

• Du kan hantera ett högt arbetstempo och har förmågan att fatta snabba beslut

 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på halvtid - ca 75% (kan diskuteras) som startar så snart som möjligt och löper i ca 6 månader med chans till förlängning. Uppdraget kommer ske på kommun i söderort. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: Kajsa.Lidén@jurek.se. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Haninge

Anställning: Visstid

Omfattning: Deltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Haninge . Publicerat : 24 november

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb VD-assistent/sekreterare sökes till kommun i Stockholm!