Jurek Bemanning

VD-assistent/Juristassistent till Mäklarsamfundet

Om Mäklarsamfundet

Mäklarsamfundet samlar, som den äldsta och största bransch– och medlemsorganisationen i Sverige, drygt 80 procent av landets fastighetsmäklare. Dotterbolaget Mäklarsamfundet Service i Sverige AB, där verksamheten huvudsakligen bedrivs, består av tre enheter; däribland Juridik. Mäklarsamfundet har sitt säte i Solna, Stockholms stad.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en erfaren assistent där du kommer att arbeta i en kombinerad roll som VD-assistent/juristsassistent. Du kommer att arbeta med löpande stöd till Mäklarsamfundets VD, styrelse och ledningsgrupp och som komplement till juristavdelningen och dess ordinarie assistent. Möjlighet finns att under en tid arbeta parallellt med nuvarande VD-sekreterare, som går i pension våren 2019.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

- Vara ett övergripande administrativt stöd till VD, styrelse och ledningsgrupp.
- Sköta planering inför styrelsemöten, upprätta dagordning, sköta protokollskrivning samt hantering av annan liknande dokumentation knutet till styrelsens och VD:s arbete inklusive underlag till årsredovisningar m.m.
- Hantera organisationsfrågor inför och i samband med årsmöte och andra större medlemsaktiviteter, till exempel administrera kommunikationen av beslutsunderlag, såsom propositioner och inkomna motioner från medlemmar, samt sköta registrering av röstberättigade i anslutning till årsmötesförhandlingar.
- Arbeta tillsammans med ordinarie juristassistent med stöd rörande dokumenthantering, registrering av ärenden, kommunikation med parter, domstolar och nämnder samt framtagande av underlag för fakturering på juristavdelningen.

Vem är du?

Vi söker dig som är en van administratör som är prestigelös och serviceinriktad i ditt arbetssätt. Du ska ha arbetat som exempelvis VD-assistent eller juristassistent/paralegal tidigare där du är van att hugga i där det behövs. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i en medlems- och branschorganisation tidigare, men det är inget krav. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att ha stöttat en juristavdelning tidigare och om du har en helhetsbild över det juridiska arbetet. Vidare ska du ha mycket goda kunskaper i Office-paketet.

Som person söker vi dig som är noggrann, strukturerad och serviceinriktad. Det är viktigt att du är självgående och kan ta egna initiativ. För att lyckas i rollen ska du vara en van kommunikatör där du har kan hantera det svenska språket, både skriftligt och muntligt.

Du erbjuds

Mäklarsamfundet erbjuder ett socialt och utåtriktat arbete på heltid med intressanta arbetsuppgifter. På Mäklarsamfundet satsar vi på att medarbetarna ska trivas, utvecklas och ha en bra balans mellan arbete och fritid. Tjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning kan inledningsvis komma att tillämpas. I denna rekryteringsprocess samarbetar Mäklarsamfundet med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Amanda Rietz på amanda.rietz@jurek.se.

Urvalet sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Amanda Rietz
amanda.rietz@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 5 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik Kontor & Administration Övrigt


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb VD-assistent/Juristassistent till Mäklarsamfundet