Jurek Bemanning

VD-assistenter sökes till framtida uppdrag i Göteborg

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

 

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu efter erfarna och engagerade VD-assistenter som är redo för nya spännande utmaningar. Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på uppdrag men är till stor del baserade på administration och support. Det kan vara allt ifrån att hantera mötesbokning, arrangera konferenser, förbereda inför styrelsemöten, sammanställa material och presentationer. Det kan även förekomma arbetsuppgifter som fakturering, arkivering, intern och extern kommunikation, rese- och hotellbokningar samt att vara allmänt behjälplig i olika former av ärenden. Är du strukturerad och trivs i en koordinerande roll passar detta dig!

 

 

Vem är du? 
Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare samt har en hög servicekänsla och ett stort personligt engagemang. Du är effektiv, prestigelös och trivs med växlande arbetsuppgifter. Har du arbetat i en global organisation tidigare är detta meriterande och det är viktigt att du känner dig bekväm med engelska i både tal och skrift. För att lyckas i denna roll är du en lösningsorienterad person med hög integritet. Vidare är du strukturerad, en god kommunikatör med en god förmåga att prioritera.

 

 

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete inom administration. Kunder och uppdragslängd samt arbetsuppgifter kan variera beroende på kundens behov och vår ambition är att hitta den perfekta matchningen sett till kandidat. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande.

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta Talent Manager Tilda Dahlberg, tilda.dahlberg@jurek.se, +4631-712 83 48. Ansöker gör du via vår hemsida jurek.se och vilket vi med glädje ser fram emot!

 

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Tilda Dahlberg

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 24 september . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb VD-assistenter sökes till framtida uppdrag i Göteborg