Jurek Bemanning

VD-assistent sökes till spännande bolag i Solna!

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en VD-assistent till ett spännande bolag i Solna. Du kommer att hantera kalender- och mejlinkorg för VD samt resebokning och planering för VD och ledningsgrupp. Vidare kommer du att förbereda inför ledningsgruppsmöten och ansvara för protokollföring såväl som att förbereda presentationer i PPT. Du kommer även att vara delaktig i att planera och koordinera konferenser, möten och event - ofta med internationell karaktär.Din profil
Vi söker dig med mångårig erfarenhet från rollen som VD-assistent eller Executive Assistant - och som brinner för att ge god service. Vi tror att det som kännetecknar dig är:

  • Att du gillar ordning och reda - och arbetar på ett strukturerat och organiserat sätt
  • Din förmåga att ligga steget före och snabbt anpassa dig efter nya förutsättningar
  • Att du har en god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter
  • Att du tycker om att leverera service på stjärnnivå!
  • Att du är kommunikativ och har lätt att uttrycka dig på både svenska och engelska
  • Din goda förmåga i Office-paketet med särskilt fokus på Word och Powepoint


Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning med start omgående, och för rätt person kan det finnas möjlighet till överrekrytering. Vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se.

 


Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.


Sökord: VD-assistent, Executive Assistant, Assistant, Chefsassistent, Service, Administration, Administratör, Executive PA, Personal Assistant, PA, Office Manager, Coordinator, Management Assistant, Administrativ assistant.


Område:

Solna
Stockholms län


Anställning:

Visstid Heltid


Kontakt:

Angeliqa

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 11 september

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb VD-assistent sökes till spännande bolag i Solna!