Jurek

VD-assistent/ Office Manager till internationellt bolag

Är du en erfaren VD-assistent/Office Manager som är redo för nästa utmaning i karriären? Känner du dig trygg i en supporterande och serviceinriktad roll mot VD, koncernledning och dina kollegor? Då kan det vara dig vi söker till vår kund!

 

Om rollen

Rollen som VD-assistent är en nyckelfunktion då den möjliggör de bästa av förutsättningar för VD, ledning och medarbetare på kontoret. Inom ramen för denna funktion kan du förvänta dig en bred, varierande och föränderlig roll där ditt arbete bl.a. består av att planera och hantera mejl, kalender, resor samt övriga aktiviteter och åtaganden. Det är du som organiserar möten m.m.

 

Du kommer bland annat att arbeta med att:

• Koordinera och organisera kalender för koncernledningen, ordna konferenser/evenemang, boka resor

• E-postadministration

• Medverka till att kallelser och dagordningar utformas och sänds ut

• Ta fram och sammanställa material inför möten, konferenser och ledningsmöten

• Ansvara för protokollföring/mötesdokumentation samt upprätthålla olika typer av dokument och presentationer, utskick inför och efter möten

• Kontorsansvarig inkluderande kontakt med hyresvärd samt inkluderande administrativa och kontorsrelaterade uppgifter så som inköp, förberedelser, leveranser m.m.

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen som VD-assistent har du:

• Några års erfarenhet från liknande arbete samt eftergymnasial utbildning som är relevant för tjänsten

• Svenska och engelska använder du obehindrat

• Officepaketet är du en van användare utav

 

För dig är hög integritet och arbetsmoral naturligt för att kunna arbeta på ett strukturerat och självständigt sätt och leverera bästa möjliga service. Sannolikt är du en lösningsorienterad person som är duktig på att prioritera och komma i mål med uppgifter. Du skulle beskriva dig som en social person med ett proaktivt förhållningssätt och betraktar dig som något av en multitalang med hänvisning till din kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper.

 

Om tjänsten

Detta är en tillsvidareanställning med provanställning direkt hos vår kund, ett internationellt företag med placering i Västra Göteborg. Låter tjänsten intressant, skicka gärna in din ansökan till oss redan idag! Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område

Göteborg

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 22 maj

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb VD-assistent/ Office Manager till internationellt bolag