Jurek

Vass leverantörsreskontra med bokslutserfarenhet sökes

Arbetsbeskrivning

I denna roll kommer du ansvara för leverantörsreskontra för Norge och Danmark samt vid behov täcka upp för den svenska marknaden. Du ingår i ett redovisningsteam bestående av 8 personer, som i sin tur är ett av tre team inom ekonomifunktionen. I ditt dagliga arbete kommer du lägga upp nya leverantörer, kontera och hantera attestflödet, utföra betalningar samt diverse registervård. Du kommer även stötta respektive lands-controller i form av rapportering kopplat till leverantörsreskontra samt i bokslut. Vidare kommer du även hantera leasingrapporteringen vilket är kopplat till kundens hyreskontrakt. I rollen kommer du även ha kontakt med revisorer och bistå med framtagning av material.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Leverantörsreskontra – hela flödet

• Matchning av leverantörsfakturor mot kontrakt

• Bokslutsarbete och avstämningar relaterat till tjänsten

 

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen har du gedigen erfarenhet av leverantörsreskontra med fördel inom en större organisation med stora flöden. För att trivas i rollen ser vi att du är noggrann men ändå snabb samt att du är serviceminded och finns där för dina kollegor. Vi ser även att du är en ansvarsfull, driven och positiv person som tar egna initiativ för att driva arbetet framåt.

 

De huvudsakliga system som används är Microsoft D365, Basware samt Excel.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag i ett internationellt bolag med start i oktober och som förväntas fortlöpa fram till mars 2023, eventuellt längre. Kunden sitter i öppna och trevliga lokaler i närheten av Stureplan i centrala Stockholm. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare via mail: gabriel.spennare@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Vass leverantörsreskontra med bokslutserfarenhet sökes