Jurek Bemanning

Världsnaturfonden WWF söker en Löneadministratör på deltid

Om verksamheten:

Världsnaturfonden WWF är en av världens ledande ideella och oberoende naturvårdsorganisationer. Vi kämpar för att skydda de mest hotade och unika arterna och livsmiljöerna på planeten och för att mänskligheten ska fördela jordens resurser rättvist och använda dem på ett hållbart sätt. För att nå våra mål jobbar vi såväl på politisk nivå som ute i fält och i tätt samarbete med civilsamhälle och företag runt om i världen. WWF finns i över 100 länder, har fler än fem miljoner supportar och driver tusentals projekt inom allt från tjuvjaktsbekämpning till klimatsmarta energilösningar.

 

 

Arbetsbeskrivning

Världsnaturfonden WWF söker just nu en löneadministratör på deltid till sitt kontor beläget i en idyllisk miljö vid Ulriksdals slott. I rollen kommer du arbeta självständigt med hela löneprocessen, men tillhöra ett härligt och stöttande team inom HR och administration.

 

Dina arbetsuppgifter kommer framförallt innebära:

  • Lönehantering för drygt 150 löner i två olika bolag
  • Tolkning av kollektivavtal
  • Visst systemunderhåll och förvaltning av lönesystem
  • Kontaktperson samt rapporteringsansvarig till myndigheter, pensionsföretag mm
  • Internt stötta personalen i frågor rörande lön

 

 

Vem är du?

Personen vi söker har mycket goda kunskaper och stor erfarenhet av lönehantering samt förvaltning av lönesystem. Vi ser gärna att du har en utbildning inom löneadministration, alternativt motsvarande förvärvat genom arbetslivserfarenhet. Du känner dig trygg och självständig i hela löneprocessen och har därmed flera års erfarenhet av just löneadministration. Tidigare erfarenhet av lönesystemet Agda är ett krav och vi ser även att du har goda kunskaper i Office-paketet – särskilt Excel. Har du dessutom erfarenhet av arbete i internationell miljö, ser vi det som starkt meriterande!

 

För att lyckas i rollen ser vi att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är flexibel och positiv och har en stor pedagogisk personlighet. Du känner dig trygg i dig själv och i din arbetsroll som löneadministratör och har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya processer och rutiner.

 

 

Du erbjuds

Ett spännande och utvecklande uppdrag hos ett bolag som verkligen gör skillnad! Du kommer tillhöra ett stöttande och öppet team, men arbeta självständigt med hela löneprocessen.

 

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du är anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbetar ute hos Världsnaturfonden WWF. Uppdraget är på 50 % och vi är flexibla kring hur du förlägger din arbetstid. Start för uppdraget är omgående och det förväntas pågå fram till årsskiftet.

 

Har du några frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig My Andersson på my.andersson@jurek.se.

 

Är du personen vi söker? Vi intervjuar löpande för denna tjänst, så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Deltid

 

Kontakt:
My Andersson

 

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 24 september . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Världsnaturfonden WWF söker en Löneadministratör på deltid