Jurek Bemanning

Värderingsstyrd Business Controller till Avero

Om verksamheten

Avero AB har levererat kvalitetsprodukter online sedan 2003. Vi är ett ungt internationellt värderingsstyrt företag. Vår koncern har varit DI gasellbolag de senaste fyra åren. En viktig framgångsfaktor är våra kärnvärden kärlek, kvalitet och framåtanda som genomsyrar och styr arbetet i företaget. Vårt huvudkontor finns i fina sekelskifteslokaler i Göteborg med närhet till snabba kommunikationer. Vi söker nu dig som bland annat vill anta utmaningen att arbeta hands on med att få resten av organisationen att förstå och tolka de ekonomiska sambanden. Du kommer att arbeta i Averokoncernen med våra egna produkter under varumärket North Trampoline -världens bästa studsmattor. Läs gärna mer om oss på våra hemsidor: www.avero.se, www.studsexperten.se och www.northtrampoline.com.

Arbetsuppgifter

Vi vill nu förstärka vårt finansteam med driven Business Controller som vill vara med och utveckla vår affär och vi vet att du har en längtan efter att arbeta i ett företag som arbetar värderingsstyrt. Huvudfokus för rollen är att ansvara för vårt strategiarbete vilket innefattar bland annat analyser och ekonomistyrning. Du kommer stötta och leverera vid beslutsfattande samt vara en affärs- och diskussionspartner för organisationens chefer. Du kommer även agera stöd till hela verksamheten i dessa frågor. Vidare innefattar rollen ett stort fokus på IT-förändringar och digitalisering.

I denna roll erbjuds du en spännande kombination av ekonomi, system samt ett unikt ansvar och helhetsgrepp om verksamhetens ekonomiska styrning. Ditt mål blir att på bästa sätt driva, utmana, utveckla och stötta organisationen. Vidare kommer du vara ägare av vårt affärssystem Navision och arbeta på internationell nivå mot våra dotterbolag i andra länder.

I din roll ingår du i företagets ledningsgrupp, rapporterar till vice VD och har ett personalansvar för en grupp om tre ekonomer.

Vem är du?

Vi ser att du har en akademisk examen inom ekonomi samt goda finansiella kunskaper, möjligtvis förvärvat från några års erfarenhet från liknande roll (3–5 år). Du uttrycker dig väl både på svenska och engelska, i såväl muntlig som skriftlig kommunikation. Du har ett intresse för IT-lösningar inom ekonomifunktionen och har goda kunskaper i affärssystem, samt är en mycket god användare av Excel.

Som person har du lätt för att skapa goda relationer och ge hög service. Du är engagerad, analytisk, initiativtagande och tycker om att arbeta i en platt och prestigelös organisation. Vi ser att du har ett brinnande IT- och digitaliseringsintresse och du motiveras av att driva dessa processer framåt. Vi ser även att du är en pedagogisk person med god kommunikativ förmåga. Är du en person som drivs av värderingar och kan identifiera dig med våra värdeord kärlek, kvalitet och framåtanda kommer du trivas hos oss.

Du erbjuds

Vi erbjuder rätt person ett utvecklande och ansvarsfullt arbete i ett familjärt och nytänkande bolag. Vi befinner oss i en spännande fas med vidareutveckling av nya varumärken och expansion i nya länder.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Avero med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på 0761 – 83 55 24 eller maria.holmberg@jurek.se.

Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Holmberg
0761-83 55 24
maria.holmberg@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Värderingsstyrd Business Controller till Avero