Jurek Bemanning

Valadministratör till kommun i Norrort

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Till kommun i Norrort söker vi nu en valadministratör. Uppdraget omfattar heltid med start omgående och löper till och med 2018-09-30 med möjlighet till förlängning. Visst kvällsarbete förekommer inom uppdraget.

Inför valet i september söker vi dig som vill arbeta brett som valadministratör. Uppdraget innebär varierande arbetsuppgifter såsom

  • Rekrytering av personal till vallokaler
  • Schemaläggning
  • Bemanningsadministration
  • Utbildningsadministration
  • Hålla utbildningar
  • Beställa, räkna, sortera, packa och kontrollera valmaterial

Vem är du?

Vi söker dig som har har körtkort, är noggrann och prestigelös. Du är beredd att fokusera och leverera där det behövs. Vi tror att du är van att tala inför grupp. Du har goda kunskaper i både tal och skrift på svenska. Du har god datorvana och goda kunskaper i MS Office. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Kaskelot eller TimeCare. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som valadministratör. Som person är du strukturerad och kan hålla flera processer igång samtidigt. Du har ett proaktivt, lösningsfokuserat arbetssätt och har ett lyhört förhållningssätt i kommunikation med andra.

Du erbjuds

Ett uppdrag som valadministratör på kommun i Norrort. Uppdraget omfattar heltid med start omgående och löper till och med 2018-09-30 med möjlighet till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via email.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 mars . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Valadministratör till kommun i Norrort