Jurek Bemanning

Vaktmästare till Myndighet i Solna/Sundbyberg

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

Till myndighet i Solna/Sundbyberg söker vi nu en vaktmästare till konsultuppdrag. Uppdraget omfattar heltid med start första juni och löper till och med sista augusti.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som Vaktmästare och tillhöra myndighetens serviceenhet. Serviceenhet ansvar bl.a. för administration, hantering av passerkort, lokalplanering, drift, lokalsäkerhet samt posthantering åt myndighetens verksamhet i Solna.

I ditt ansvarsområde ingår att se till att praktiska frågor kring lokalerna fungerar. Du bör ha erfarenhet av flytt/om-möblering av kontorslokaler. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem, gärna Nilex.

Rollen innebär ett självständigt arbete under eget ansvar i samverkan med många interna och externa kontakter.

Arbetsuppgifterna är varierande, de kan infatta bland annat:

  • Arbete med kontorsservice/internservice.
  • Möblering och iordningsställande av lokaler och teknik
  • Ta emot varor och försändelser
  • Påfyllning av material i mötesrum
  • Kopiering
  • Felsöka och utföra servicearbeten inom teknik och fastighet
  • Hantera ärenden i ärendehanteringssystem

Vem är du?

Vi söker dig med minst tre års arbetslivserfarenhet som vaktmästare. Du har körkort klass B. Du har grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt samt har arbetat i och har grundkunskaper i något ärendehanteringssystem, gärna Nilex. Du har god kommunikationsförmåga i svenska språket, både i tal och skrift och bör ha erfarenhet av fastighets- och mötesteknik. Som person är du ordningsam, serviceinriktad, lösningsfokuserad och har lätt att ta in nya instruktioner

Du erbjuds

En roll som Vaktmästare på myndighet i Solna/Sundbyberg. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Denna roll är för dig som är flexibel, har ett stort driv och som tycker om att arbeta självständigt i din roll men ändå nära dina med kollegor. Uppdraget omfattar heltid med start första juni och löper till och med sista augusti. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se. Vi intervjuar löpande.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Område:
Sundbyberg
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 22 juni . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Vaktmästare till Myndighet i Solna/Sundbyberg