Jurek Bemanning

Utredare/Projektledare till kommun i söderort

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en utredare och projektledare till en kommun i söderort. Uppdraget omfattar heltid med start i mitten av augusti och pågår fram till 31 december, med möjlighet till förlängning.

I rollen kommer du att arbeta med kommunövergripande utredningar samt vara ett stöd i olika pågående projekt. Ett av de större projekten innebär att projektleda en förnyad upphandling av dokument och ärendehanteringssystem under hösten. Du kommer att ha en central roll där du driver arbetet framåt tillsammans med kommunens övriga avdelningar. I dina arbetsuppgifter ingår det att utarbeta förslag, göra analyser och uppföljningar. Dessutom kommer du även att ta fram beslutsunderlag till den politiska ledningen och förvaltningsledningen i kommunen.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av utredningsarbete och projektledning i offentlig förvaltning. Du har även erfarenhet av upphandling av IT-system. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, skriva rapporter, utredningar, beslutsunderlag och myndighetsärenden.

Som person är du ansvarstagande och har god förmåga att skapa struktur, planera, säkerhetsställa och följa upp ditt arbete. Det är också viktigt att du har en analytisk och strategisk förmåga. Du kan skapa dig en överblick över arbetet, prioritera och snabbt sätta dig in i nya områden. Vi ser även att du har god förmåga att samarbeta och skapa förtroendefulla relationer.

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag med start i mitten av augusti och som löper till och med den 31 december 2018. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig My Bergdahl via mail: my.bergdahl@jurek.se

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 juli . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Utredare/Projektledare till kommun i söderort