Jurek

Utbildningsdesigner med kundfokus till IHM (Sthlm eller Gtbg)

IHM Business School bedriver affärsorienterad managementutbildning inom en rad olika ämnesområden. Inom dessa områden erbjuder vi öppna kurser, företagsanpassade program och våra DIHM-program som är öppna utbildningar på högskolenivå för yrkesverksamma.

 

Brinner du för att utveckla människor genom högkvalitativ utbildning? Har du förmågan att utveckla attraktiva och träffsäkra utbildningar i en allt mer digitaliserad värld? Då är denna roll som utbildningsdesigner inom Business Excellence något för dig! Du kan välja att vara placerad antingen på vårt kontor i Göteborg eller på Stockholmskontoret.

 

 

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en ny roll i ett engagerat bolag där du kommer utveckla kurser inom marknadsföring, försäljning, och digital transformation. Vi ser en utveckling där digitala och distansbaserade utbildningar tar allt större marknadsandel. Vi möter kundernas behov och marknadens utveckling genom att erbjuda digitala lösningar i kombination med högkvalitativa klassrumsutbildningar vilka ofta är blendade och digitaliserade.

 

Du kommer ingå i ett team som fokuserar på produkt- och tjänsteutveckling och som ständigt utmanar sig själva att finna smartare och bättre sätt att skapa en positiv upplevelse i effektiva leveransprocesser.

 

 

Din personlighet

Du är en utåtriktad och kommunikativ person som trivs bäst i samarbete med andra. Du är trygg i dig själv och i din förmåga att utveckla utbildningar i digitala format. Du använder din flexibilitet och kreativitet när du självständigt och tillsammans med kollegor och partners/experter jobbar i utvecklingsprocesserna.

 

 

Rollen och din bakgrund

Som utbildningsdesigner har du stor förståelse för kundernas behov och kommer identifiera relevanta målgrupper, utbildningar och möjliga samarbetspartners. Du har gedigen pedagogisk kompetens och förmågan att designa och producera utbildningar i såväl blendade-, distans-, digitala och klassrumsformat. Du behärskar marknadens vanligaste verktyg och system för utbildningsproduktion och har dessutom förmåga att driva processen från idé till produktlansering. Vi arbetar ofta tillsammans med våra kunder och leverantörer i våra projekt och ser därmed att du medverkar och bidrar i utvecklingsprojekt från koncept till leverans av utbildning.

 

För att bli framgångsrik i denna tjänst tror vi att du förstår och har erfarenhet av;

• pedagogiska modeller och principer

• processen att planera och genomföra utbildningsproduktioner.

• att formulera storyline/manus till produktion, publicering och distribution.

• i vilka sammanhang olika typer av media och "content" passar där du även kan skriva, filma, redigera och leda framtagning av olika typer av manus.

• i vilka pedagogiska syften olika digitala plattformar, verktyg och kanaler kan användas, och förstår samverkan och integration dem emellan.

• att jobba i digitala system och plattformar för produktion i både mobila och desktop-miljöer av både digitala utbildningar (e-learning, online) samt blended learning upplägg.

 

Vi ser gärna att du över tiden kan ta en produktägarroll för vissa utbildningar och därmed ha övergripande ansvar för lönsamhet och kvalitet samt ständiga förbättringar.

 

 

Bli en del av oss

I denna rekrytering samarbetar IHM med Jurek HR. Tjänsten är en tillsvidareanställning och start sker i överenskommelse med dig. Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 30 april och kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. Vi tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Ylva Ottosson på Jurek HR, ylva.ottosson@jurek.se 0733–914108 eller Talent Manager Ellinor Thelin, 0707 267426, ellinor.thelin@jurek.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 april

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Pedagogik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Utbildningsdesigner med kundfokus till IHM (Sthlm eller Gtbg)