Jurek Bemanning

Utbildningsadministratör till Swedish Standards Institute

Är du en fena på administration och vill arbeta i en organisation som gör skillnad? Då kan detta vara rollen för dig!

Arbetsbeskrivning

I rollen som utbildningsadministratör kommer du arbeta med planering, leverans och administration av utbildningsarrangemang och seminarium. Du kommer främst arbeta med löpande administration kring utbildningstillfällena och dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:

• Förvaltning av utbildningsdokumentation och beställa utbildningsspecifikt material
• Registrering av anmälningar samt administrera avanmälningar och ändringar
• Bokning av lokaler, fika, luncher och utbildningsledare
• Sköta kommunikationen med deltagare, utbildningsledare och leverantörer
• Fakturering för utbildningstillfällen
• Sammanställa deltagarutvärderingar och intyg

Vem är du?
Vi söker dig som tidigare arbetat med administration och det är mycket meriterande om du kommer från en roll där du administrerat utbildningar. Du har även erfarenhet av fakturering sedan tidigare och om du tidigare arbetat i ett bokningssystem är det ett stort plus.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du är en serviceinriktad person som är prestigelös och kan jobba i högt tempo när det behövs. För att bli framgångsrik i rollen som utbildningsadministratör är det av vikt att du har en förmåga att ha många processer igång samtidigt och har en koordinerande förmåga. Du är en utåtriktad och social person som ser kvalitet som en självklarhet i ditt arbete och vågar ta initiativ när du ser det behövs.

Ytterligare information
Tjänsten förväntas tillsättas omgående och du kommer ingå i Jureks konsultverksamhet vilket innebär att du är anställs som konsult hos Jurek rekrytering och bemanning och arbetar ute hos SIS. Uppdraget förväntas pågå i ca 6 månader.
Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se
 Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om företaget
SIS bidrar till att lösa viktiga samhällsproblem och skapa konkurrenskraft. SIS representerar ISO och CEN i Sverige. Genom att samarbeta med SIS, kan svenska företag och organisationer inom både privat och offentlig sektor, stärka sin export av produkter och tjänster över hela världen. SIS samarbetar med företag och organisationer inom både privat och offentlig sektor, som satsar på att delta i standardisering på nationell, europeisk eller global nivå.

Den viktigaste drivkraften för SIS kunder är att stärka sin konkurrenskraft, arbeta mer effektivt, förbättra kvaliteten på sina produkter och sin verksamhet och utöka sina branschnätverk. SIS stöttar också innovationer att komma ut på marknaden och bidrar till att den offentliga sektorn kan utföra sina uppdrag mer effektivt. Användandet av standarder ger också företag och organisationer en kvalitetsstämpel som många kunder och konsumenter ställer som självklara krav.

SIS erbjuder dig en engagerad och kompetent organisation med 180 medarbetare som sitter i nya fräscha lokaler vid Torsplan i Vasastan.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 december

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Utbildningsadministratör till Swedish Standards Institute