Jurek

Utbildningsadministratör till kund i centrala Stockholm

Vill du arbeta i en engagerad organisation och bidra till internt lärande och kompetensutveckling inom flera områden? Trivs du i en administrativ och koordinerande roll med många kontaktytor? Nu söker vi en utbildningsadministratör till vår kund i centrala Stockholm – välkommen att skicka in din ansökan redan idag.

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som utbildningsadministratör kommer du att tillhöra ett team bestående av tre personer som är ansvariga för HR-området Learning & Development. Dina främsta uppgifter kommer att vara att administrera och koordinera interna utbildningar för organisationens ca 1300 anställda. Arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

 

- Arbeta administrativt och koordinerande med utbildningsadministration innefattande bland annat förberedande kursplanering, hantering av kursbokningar, webbinarium och systemadministration.

- Ansvara för det interna LMS-systemet Cornerstone och driva kontakten med extern systemleverantör

- Vara med och utveckla L&D-området och identifiera förbättringsmöjligheter av utbildningsprocessen inom organisationen

 

Vem söker vi?

För att lyckas i rollens ser vi att du har tidigare erfarenhet av en roll där du arbetat koordinerande och administrativt. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med utbildningsadministration, men detta är inget krav. Vidare ser vi att du har erfarenhet av att hantera och arbeta i system och har en förståelse för administrativa flöden och processer. 

 

Som person ser vi att är strukturerad, noggrann och initiativtagande. Du har lätt för att skapa kontakt och att samarbeta med andra människor och blir ofta beskriven som förtroendegivande och relationsbyggande. Du motiveras av att självständigt arbeta administrativt och koordinerande och bidrar gärna till att förbättra och utveckla processer och rutiner.

 

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start i omgående och sex månader framåt, och därefter tilltänkt överrekrytering till kund. Här kommer du att få tillhöra ett välkommande L&D-team med ett stort intresse för människor och lärande. Kontoret är beläget i centrala Stockholm och det finns möjlighet att arbeta hemifrån ca 40% av arbetstiden. Vid frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Siri Morberg på siri.morberg@jurek.se. Är du den vi söker så tveka in att skicka in din ansökan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 januari

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Utbildningsadministratör till kund i centrala Stockholm