Jurek Bemanning

Utåtriktad Office Assistant sökes!

Vill du ha ett omväxlande och spännande arbete? Tycker du om att möta nya människor? Brinner du för att ge god service? Sök då tjänsten som Office Assistant!

 

 

Dina arbetsuppgifter

Du ansvarar tillsammans med en kollega för reception och telefonväxel samt ser till att konferensrum och andra gemensamma utrymmen är snygga och representativa. Vidare ansvarar du för matbeställningar med mera och är en allmän servicefunktion vid möten och konferenser. Du sköter även vissa administrativa uppgifter som handlar om beställningar av kontorsmaterial, nyanställda och avslutade medarbetare, maskiner med mera.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med något års erfarenhet av receptionsarbete eller annat relevant servicearbete. Du är strukturerad, effektiv och lättlärd. Du bör vara självgående och ha mycket hög servicekänsla. Vi ser gärna att du har en stor portion humor och är prestigelös – här gäller det att hugga i där det behövs!

 

För att trivas i tjänsten bör du vara positiv, glad och utåtriktad. Du trivs i rollen som företagets ansikte utåt. Du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

 

 

Du erbjuds

En varierad och spännande tjänst hos ett bolag i framkant! Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men kommer arbeta ute hos vår kund, som sitter mitt i city. Start för uppdraget är omgående och pågår fram till årsskiftet, med god chans till förlängning. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till My Andersson på my.andersson@jurek.se. Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning: 

Visstid Heltid

 

Kontakt:

My Andersson

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 februari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Utåtriktad Office Assistant sökes!