Jurek Bemanning

Uppstartskonsult med systemintresse till Azets

Arbetsbeskrivning
Vi utökar nu vårt team med en uppstartskonsult med placering på Kungsholmen eller i Upplands Väsby.

Som uppstartskonsult ansvarar du för implementeringen av våra nya kunder. Du har det övergripande ansvaret för hela implementeringen och ansvarar för projektets resultat. Detta innebär att du är huvudkontaktperson gentemot vår kund under implementeringen och säkerställer att vi får in rätt data för att kunna genomföra uppsättning av aktuella system/tjänster. Du kommer främst arbeta i vårt system Agda.

I rollen kommer du att arbeta med att utefter kundavtal och kollektivavtal genomföra uppsättning i aktuellt lönesystem för vår löneproduktion. Du har praktisk erfarenhet av lönearbete och en god förståelse för löneprocessen. Ditt systemintresse är stort och kanske har du varit delaktig i ett systemskifte, arbetat med systemförvaltning eller arbetat just med systemimplementeringar.

Du arbetar tätt ihop med lönekonsulten som ska arbeta med den nya kunden när implementeringen är genomförd. I projektet arbetar och kommunicerar du även med våra kollegor i Rumänien och du planerar även in överlämning av arbetsuppgifter i den löpande löneprocessen.

Du kommer tillhöra våra uppstartsteam där vi har kontinuerliga och täta avstämningsmöten för att du ska få vägledning och stöttning längs projektets gång.

Vem är du?
Vi tror att du har erfarenhet av lönehantering och projekthantering. Vi behöver dig som trivs med att arbeta med moderna arbetssätt och IT-system, som tycker om att samarbeta och inspirera dina kollegor. Du som gillar att ta fullt ägarskap för dina arbetsuppgifter och som är van vid att ha kunden i fokus. Självklart kan du svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Du har erfarenhet av systemet Agda.

Du erbjuds
I vårt team finns en hög kompetens och engagemang där vi drivs av att vilja göra något bra tillsammans. Kunderna är många och olika, både svenska och internationella, vilket gör att vi får variation och lär oss nytt. Vi har också en egen utbildningsakademi för din kontinuerliga kompetensutveckling.

Hos oss finner du ett spännande arbete i en miljö där du ständigt utvecklas tillsammans med dina kollegor. Vi i teamet arbetar alla med lön och här finns goda möjligheter att utbyta kunskap och för dig att göra framsteg i din karriär! Hos oss är Payroll kärnverksamheten och din kunskap och erfarenhet är det som skapar värde.

I denna rekrytering samarbetar Azets med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Paulina Stjernström på paulina.stjernstrom@jurek.se Ansök på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Paulina Stjernström
paulina.stjernstrom@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 13 mars . Arbetsort : Stockholm


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Uppstartskonsult med systemintresse till Azets