Jurek Bemanning

Upphandlingsansvarig till Bollebygds Kommun

Om verksamheten

Bollebygd är en av Sveriges snabbast växande kommuner och ligger naturskönt mellan Göteborg och Borås. Vi har bra kommunal service och goda pendlingsmöjligheter. Kommunen står inför flera spännande utmaningar i takt med att kommunen växer och efterfrågan på kommunala tjänster ökar. I Bollebygds kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och en etnisk och kulturell mångfald i kommunens verksamheter.

Arbetsbeskrivning

Bollebygds Kommun söker nu en upphandlingsansvarig med ett övergripande ansvar för upphandlingsstödet till kommunens verksamheter. Arbetet innebär att projektleda upphandlingsarbetet genom hela upphandlingsprocessen i nära samverkan med beställare. Rollen innefattar marknads- och behovsanalys, kravställning, framtagning av förfrågningsunderlag, kvalificering, utvärdering och uppföljning.

Vidare samordnar du de centrala upphandlingar som kommunen deltar i och ansvarar för arbetet kring övergripande riktlinjer och utveckling av kommunens processer för upphandling, inköp och elektronisk handel. Rollen innebär även att utbilda och informera organisationen i inköps- och upphandlingsrelaterade frågor. Vidare informerar du politiker, leverantörer samt andra parter och du bidrar till utveckling av metoder och arbetssätt.

Du kommer självständigt arbeta med kommunens upphandlingar. Denna roll verkar under Kommunstyrelseförvaltningen bestående av HR-, ekonomi- och administrativ avdelning. Denna roll tillhör ekonomiavdelningen bestående av sju personer och du rapporterar till ekonomichef.

Vem är du?

Vi söker dig med en relevant utbildning inom inköp, juridik, ekonomi eller liknande samt 3–5 års erfarenhet av upphandlingsarbete, gärna från offentlig sektor. Vidare har du god kännedom och kunskap om LOU. Du har goda IT-kunskaper och har du tidigare arbetat med upphandlingssystemet TendSign är detta meriterande. Du kan uttrycka sig väl i tal och skrift.

Som person har du lätt för att samarbeta och kommunicera med andra, både internt men även utåt mot beställare, näringsliv och andra intressenter. Du är van vid att arbeta självständigt, du tar egna initiativ och du trivs med att ha flera projekt igång samtidigt. Vidare har du ett pedagogiskt och strukturerat tillvägagångssätt samt en god förmåga att genom kommunikation påverka andra. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Du erbjuds

Du erbjuds en bred och utvecklande roll med stort eget ansvar i en expanderande kommun med stabil ekonomi. Du kommer arbeta tillsammans med engagerade personer. Kontoret är beläget i lokaler i centrala Bollebygd.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på tel.nr 0761 83 55 24 alternativt via mail: maria.holmberg@jurek.se. Då urvalet sker löpande är du välkommen med din ansökan redan idag via www.jurekbemannning.se

Område:
Bollebygd
Västra Götalands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Holmberg
0761-83 55 24
maria.holmberg@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 juli . Arbetsort : Bollebygd

Kategorier : Offentliga jobb Övrigt


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Upphandlingsansvarig till Bollebygds Kommun