Jurek Bemanning

Upphandlare till SEOM

Om verksamheten

SEOM, Sollentuna Energi & Miljö AB, är ett lokalt energi- och miljöbolag som ägs av Sollentuna kommun. Med 95 anställda omsätter vi ca 700 mnkr. Vi utvecklar, bygger och underhåller infrastruktur i Sollentuna för hållbara och säkra leveranser av el, fjärrvärme, tjänster via stadsnät, vatten och avfallshantering. Vi är Sollentunabornas eget energibolag och vår vision är "Vi förenklar din vardag och gör Sollentuna mer hållbart". Läs gärna mer om företaget på www.seom.se.

Arbetsbeskrivning

För vår kunds räkning söker vi nu en Upphandlare med erfarenhet av entreprenadupphandling för konsultuppdrag. Uppdraget är på heltid med start i oktober och löper ett år med möjlighet till förlängning. Ditt uppdrag innefattar att tillsammans med upphandlingsansvarig samt en upphandlingsassistent driva de olika upphandlingarna som projekt med tydliga tidsramar, genomförande och avslut. Rollen innebär också att bidra till att utveckla rutiner, processer och olika former av policydokument. Du kommer att ha stora kontaktytor inom den egna organisationen samt mot externa aktörer.

Vem är du?

Vi söker dig med minst gymnasieutbildning och mer än tre års erfarenhet av upphandling enligt LOU/LUF. Vi tror att du deltagit i samt drivit ett antal entreprenadupphandlingar, från ax till limpa. Du har god kännedom om gällande regelverk och kan hela upphandlingsprocessen. Du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i TendSign. Du är trygg i upphandlarrollen, strukturerad, nyfiken och driven. Du är lyhörd, social och prestigelös.

Du erbjuds

Ett utvecklande uppdrag inom en spännande verksamhet i kommunalt bolag. Uppdraget med start omgående löper ett år med möjlighet till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten kontakta konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via email.

Lön

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande

 

Område:
Sollentuna
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 15 november . Arbetsort : Sollentuna


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Upphandlare till SEOM