Jurek

Upphandlare sökes till myndighet

Nu söker vi en upphandlare med goda kunskaper inom LOU/LUF och genomförande av upphandlingar samt erfarenhet av myndighetsarbete. Välkommen in med din ansökan!

 

 

Arbetsbeskrivning

Som upphandlare i denna roll kommer du genomföra upphandlingar av utbildningar inom kultur och media (film, foto, skådespelare, redigerare etc.). Arbetet innebär att självständigt genomföra upphandlingar enligt lagen om offentlig upphandling. Bland annat ingår att skapa en upphandlingsstrategi, att kommunicera med beställare för att skapa ett förfrågningsunderlag, att annonsera och utvärdera kommande anbud.

 

Vidare kommer du att hantera utlämningsärenden inom upphandlade arbetsmarknadsutbildningar: ärenden om utlämnande av offentliga upphandlingar för samtliga tjänster inom arbetsmarknadsutbildningar. Att diarieföra kommande ärenden, kommunicera med kunden, ta fram dokument och sekretessgranska handlingar före utlämning.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som uppfyller följande;

• Högskoleutbildning inom juridik, ekonomi eller likvärdig utbildning och minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt YH-utbildning som upphandlare/inköpare eller likvärdig utbildning samt minst ett års arbetslivserfarenhet från liknande arbete

• Goda kunskaper inom LOU/LUF

• Erfarenhet från att arbeta med upphandlingsverktyg tex. TenSign, Mercell

• Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl tal som skrift

• Erfarenhet av myndighetsarbete

• Självständigt genomfört upphandlingar enligt LOU

• Erfarenhet av sekretessprövning av allmänna handlingar

 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på heltid med start första oktober och löper tom. 2022-04-30, med chans till förlängning tom. 2022-08-31. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 augusti

Kategorier : Inköp


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Upphandlare sökes till myndighet