Jurek

Upphandlare sökes till myndighet!

Är du en junior upphandlare/inköpare inom offentlig sektor? Har du minst 1 års erfarenhet av inköp och upphandlingar inom den offentliga sektorn och kan börja omgående? Välkommen in med din ansökan redan idag!

 

 

Arbetsuppgifter

I rollen som upphandlare kommer du att ansvara för att självständigt genomföra vår kunds inköp och säkerställa att dessa sker på ett affärsmässigt och juridiskt korrekt sätt. Inköp sker främst genom direktupphandling, förnyad konkurrensutsättning och avrop från ramavtal. Du kommer att hantera och analysera inköpsbehov utifrån olika system enskilt eller i samarbete verksamhetens beställare.

 

Du kommer att genomföra upphandlingar av utbildningar inom kultur och media (film, foto, skådespelare, redigerare etc. och självständigt genomföra upphandlingar enligt lagen om offentlig upphandling. Bla ingår att skapa en upphandlingsstrategi, att kommunicera med beställare för att skapa ett förfrågningsunderlag, att annonsera och utvärdera kommande anbud. Vidare kommer du att hantera utlämningsärenden inom upphandlade arbetsmarknadsutbildningar: ärenden om utlämning av offentliga upphandlingar för samtliga tjänster inom arbetsmarknadsutbildningar. Att diarieföra kommande ärenden, kommunicera med kunden, ta fram dokument och sekretessgranska handlingar före utlämning.

 

 

Vem är du?

• Högskoleutbildning inom juridik, ekonomi eller likvärdig utbildning och minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.

• Alternativt, YH-utbildning som upphandlare/inköpare eller likvärdig utbildning samt minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete

• Goda kunskaper inom LOU/LUF

• Erfarenhet från att arbeta med upphandlingsverktyg t.ex. TendSign, Mercell

• Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt

• Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

• Erfarenhet av myndighetsarbete

• Självständigt genomfört upphandlingar enligt LO samt erfarenhet av sekretessprövning av allmänna handlingar

 

 

Du erbjuds

Ett spännande konsultuppdrag med omfattning på heltid med start 2021-06-16 och löper till och med 2022-01-31 med möjlighet till förlängning.  Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

 

 

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans Inköp Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Upphandlare sökes till myndighet!