Jurek Bemanning

Underkonsult och redo för nya utmaningar?

Vi på IP-Only älskar det fria och öppna Internet. Vi är telekomutmanaren som digitaliserar hela Sverige. Vår passion är såväl tekniken som människorna som gör allt möjligt. Hos oss får våra kunder personlig och nära service och du som medarbetare har möjlighet att verka i en organisation som ser individen och där du kan påverka. Vi växer så det knakar och i dagsläget är vi ca 500 medarbetare med huvudkontor i Uppsala.

Läs mer om oss på http://www.ip-only.se/.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en erfaren VD-assistent till ett konsultuppdrag med start i början/mitten av maj som kommer pågå till oktober/november. Som VD-assistent hos oss kommer du stötta bolagets VD samt vice VD med breda administrativa arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

• Kalenderbokning
• Resebokningar
• Planering och koordinering av interna event
• Föra protokoll vid möten
• Reseräkningar
• Kontorsansvar
• Ansvar över receptionens bemanning

Tjänsten är mycket varierande och du kommer arbeta både högt och lågt. Rollen innebär även dagliga ad hoc- uppgifter, samt många interna och externa kontaktytor. Denna roll innebär även arbete på Stockholmskontoret en gång/veckan.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet från en liknande roll. Du känner dig trygg i rollen som assistent och är mycket serviceinriktad och proaktiv i ditt arbete. Vidare är du prestigelös och tycker om att hantera flera parallella arbetsuppgifter. Du har hög integritet då du kommer hantera konfidentiell information.

Vidare är du flytande i tal och skrift i både svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid din personlighet för detta uppdrag.

Du erbjuds
Du erbjuds en bred och spännande roll i ett starkt växande bolag i Uppsala. Vår företagskultur speglas starkt av våra värderingar där vi är ärliga och öppna mot varandra, samtidigt som vi har nära till skratt! Vidare eftersträvar vi effektivitet och snabba beslutsvägar samtidigt som vi värdesätter kvalitet i allt vi gör. Vår kultur präglas även av prestigelöshet och engagemang.

Tjänsten är på heltid och uppdraget är ett konsultuppdrag med start i början/mitten av maj som kommer pågå till oktober/november. Du kommer arbeta hos IP-Only men vara anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta paulina.stjernstrom@jurek.se. Du är välkommen att ansöka om denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Start
Början/mitten av maj

Lön
Enl.ök

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande - välkommen in med din ansökan redan idag!

Område:
Uppsala
Uppsala län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Paulina Stjernström
paulina.stjernstrom@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 13 april . Arbetsort : Uppsala

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Underkonsult och redo för nya utmaningar?