Jurek Bemanning

Underbart företag söker ekonomiassistent, Göteborg

Vill du arbeta tillsammans med sju andra kollegor på en riktigt härlig ekonomiavdelning där du har ansvar för kundfaktureringen? Är du en engagerad person som trivs i en fartfylld roll där du både får använda ditt sinne för siffror och din sociala förmåga? I så fall är troligtvis detta helt rätt roll för dig!


Arbetsbeskrivning

I rollen arbetar du huvudsakligen med daglig kundfakturering allt eftersom att kundens fartyg lämnar terminalen. Du arbetar även delvis med uppföljning av kundfordringar om det råder några oklarheter samt följer upp kundmeddelanden i kundens info-mail. Vidare arbetar du med systemuppdateringar vid prisförändringar, övrig administration och kommunikation med kunder samt uppföljningar efter behov.

Detta är en konsultanställning med start omgående som sträcker sig minst 6 månader med goda möjligheter till anställning hos kund därefter.
 


Vem söker vi till denna spännande roll?

Vi söker dig som är en lagspelare och har en utbildning inom ekonomi, gärna på Högskolenivå. Du har goda kunskaper i Office paketet och det är positivt om du tidigare har arbetat i något ekonomisystem. Erfarenhet av administrativt arbete inom terminal, transport eller logistikbranschen är meriterande.

För att lyckas och trivas i den här rollen tror vi att du är en strukturerad, positiv och flexibel person. Då du har många kontaktytor både internt och externt ser vi att du trivs med kundkontakt och brinner för service.

Positionen kräver goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Vi ser att du som söker har körkort och tillgång till bil. 


Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett jobb i ett intressant företag med varierande uppgifter inom administration. Kunden värdesätter anställda som visar passion och trivs i en inkluderande och informell arbetsmiljö. För rätt kandidat erbjudes goda karriärmöjligheter inom kundens koncern med möjlighet att växa både som person och i din profession.


Har du vidare frågor eller funderingar...
Varmt välkommen att kontakta mig på julia.jarvholm@jurek.se så hjälper jag dig gärna! Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista datum att ansöka. Varmt välkommen med din ansökan redan idag via www.jurek.se 
 

Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Julia JärvholmAnsök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 4 maj . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 4 april

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Underbart företag söker ekonomiassistent, Göteborg