Jurek Bemanning

Tysktalande kundservicemedarbetare/administratör sökes!

Om verksamheten

Vår kund är en internationell marknadsledande inom området Mobile Forensics, vilket indikerar specialisering avseende bevissäkring från mobiltelefoner, datorer och GPS:er. Bolaget engagerar sig i produktutveckling, produktion, marknadsföring och försäljning av lösningar inom området.

Arbetsbeskrivning

Vår kund söker en Kundservicemedarbetare/Administratör, som kommer att arbeta med licensförnyelser mot Tyskland inom avdelningen för kundservice och teknisk support. I rollen kommer du att ha eget ansvar gentemot förhållandet med tilldelade kunder, vilket inkluderar ökad användning av bolagets produkter, säkerställande av behållning och kundnöjdhet.

Vem är du?

Vi letar efter någon med ungefär två års liknande erfarenhet som ovan beskrivna uppdrag och för någon som känner sig bekväm med att arbeta med CRM-system. Det är ett krav att kunna tala flytande tyska då kunderna, kommunikationen och stödet kommer att vara mot Tyskland och den tyska underrättelsetjänsten.

Dina personliga egenskaper är viktiga för denna roll och det är viktigt att vara engagerad, anpassningsbar och ivrig att lära sig. Eftersom du kommer att arbeta i team kräver rollen god samarbetsförmåga. Samtidigt är det viktigt att kunna arbeta självständigt och för flera uppdrag. Vidare är du serviceinriktad, med viljan att hjälpa och betjäna företagets kunder.

Du erbjuds

Du erbjuds en mångsidig och spännande roll i ett internationellt bolag specialiserat på Mobile Forensics. Detta är en konsultroll och därför tillfällig, med start så snart som möjligt och kommer att fortsätta ungefär tre månader - med goda möjligheter till förlängning. Kandidaten kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men kommer att vara baserad på bolagets huvudkontor i Stockholm. Vi går igenom ansökningarna regelbundet och om det är några frågor, ska de riktas till ansvarig konsultchef, My Andersson (my.andersson@jurek.se).

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
My Andersson

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 januari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Tysktalande kundservicemedarbetare/administratör sökes!