Jurek

Trygg löneadministratör till uppdrag i Norrort

Är du en erfaren, trygg och kompetent lönespecialist som är redo och nyfiken på ditt nästa uppdrag? Trivs du som bäst i en föränderlig miljö där utveckling står i fokus? Har du dessutom erfarenhet från Hogia Lön +? Då kan du vara den lönekonsult vår kund behöver.

 

Kort om uppdraget

Till vår kund som har sitt kontor beläget i Danderyd söker vi nu en lönespecialist/löneadministratör för uppdrag med start första oktober och löpande fram till februari 2024. Just nu ligger ett stort fokus på projekt, utveckling och processutveckling vilket gör att löneteamet behöver stöttning i det operativa lönearbetet. Din huvudfokus kommer vara att hantera lönekörningar från ax till limpa för ett antal bolag i koncernen, i Hogia Lön+.

 

I detta uppdrag har du möjlighet att arbeta hemifrån upp till tre dagar per vecka.

 

Vem är du?

Personen vi söker till detta uppdrag är troligen en van konsult, med en gedigen erfarenhet och trygghet inom löneområdet. Du har enkelt för att sätta dig in i nya sammanhang och är van att snabbt kliva in, förstå och bidra. Till detta uppdrag ser vi det som ett krav att du har erfarenhet från Hogia Lön + och som ett stort plus om du dessutom arbetat i Workday.

 

Låter detta som något för dig? Skicka in din intresseanmälan direkt eller hör av dig till ansvariga konsultchefer My Andersson på my.andersson@jurek.se alternativt Mikaela Danilovic på mikaela.danilovic@jurek.se.

 

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Område

Danderyd

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Danderyd . Publicerat : 19 september

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Trygg löneadministratör till uppdrag i Norrort