Jurek Bemanning

Trivselansvarig till härlig arbetsplats, Göteborg

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi dig som är serviceminded ut i fingerspetsarna, trivs i en koordinerade roll och har en positiv och härlig inställning! Stämmer denna beskrivning in på dig samt att du vill bli en del av ett innovativt och internationellt företag är detta troligtvis rollen för dig. Här får du chansen att utvecklas och arbeta tillsammans med ett drivet, kreativt och nyfiket team i fantastiska lokaler mitt i centrala Göteborg.

I rollen som trivselansvarig kommer du att ha en varierande, rolig och fartfylld arbetsdag. Du kommer att vara behjälplig med alltifrån att bistå dina kollegor med tekniska problem, administrativ support, beställa förbruksartiklar till IT samt se till så att kontoret ser trevligt och representativt ut. Du är den första personen kunden möter och att ta emot besökare och få dem att känna sig välkomna är en av dina styrkor. När dina nya kollegor börjar är du behjälplig med att säkerställa så att deras arbetsplatser med datorer och annat material är på plats, samt finns tillgänglig för de frågor som kan uppstå.

Detta är en konsultanställning på deltid där arbetstiderna är förlagda mellan 9-15 måndag-fredag. Varmt välkommen med din ansökan för möjligheten att bli en del av ett varmt & kompetent team på ett kontor som präglas av kreativitet, engagemang och spännande möten
.


Vem söker vi?

Till denna roll söker vi dig som är positiv, serviceminded och en riktig "doer". Du trivs i en miljö där arbetsuppgifterna kan variera under dagen och har inget emot att hjälpa till där det behövs för stunden. Då du kommer ha mycket kontakt med dina kollegor samt vara den första nya besökare träffar är det viktigt att du är social och gillar att arbeta med människor. Har du arbetat i en likande roll tidigare, alternativt inom servicebranschen är detta mycket meriterande.


Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett roligt och spännande arbete som trivselansvarig. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att arbeta på en trevlig arbetsplats. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm, julia.jarvholm@jurek.se. Ansök på www.jurek.se


Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Visstid Deltid

Kontakt:

Julia JärvholmAnsök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 5 maj . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 5 april

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Trivselansvarig till härlig arbetsplats, Göteborg