Jurek

Trivec söker redovisningsansvarig i Nacka

Trivec är en ledande leverantör av kassasystem till den europeiska marknaden för restaurang, bar, hotell och café och befinner sig just nu i en spännande tillväxtresa.

Vi söker därför en redovisningsansvarig som vill arbeta i en bred roll i ett expansivt bolag. Rollen innebär att man själv får ta ansvar och bidra med idéer hur man kan utveckla redovisningsfunktionen likväl som bolaget i sin helhet. Eftersom arbetsuppgifterna är varierade ställs höga krav på att man är flexibel och nyfiken. Du kommer arbeta i ett team på 4 personer och rapportera till CFO. Du är placerad på vårt svenska huvudkontor beläget i Henriksdal, 5 minuter med buss från Slussen.

 

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:

  • Ansvarig för redovisningen av de nordiska bolagen och att det är i enlighet med lagar och regler
  • Ansvarig för processer avseende kunder och avtal och effektivisera ekonomiarbetet relaterat till detta.
  • Teamledare för arbetet på den nordiska ekonomiavdelningen
  • Övergripande ansvar för myndighetsdeklarationer.
  • Ansvarig för utformning och upprätthållande av kontoplaner
  • Huvudsaklig kontaktperson till revisor
  • Ansvarig för årsredovisningar och kassaflödesprognoser i de nordiska bolagen
  • Arbeta nära Country Managers i samband med bokslut, utbilda och följa upp och säkerställa resultat.

 

Vem är du?

Vi söker dig med en eftergymnasial ekonomiutbildning och minst 5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning.  Vi ser även gärna att du har tidigare erfarenhet från redovisningsbyrå, alternativt en bred roll på en ekonomiavdelning. Har du tidigare erfarenheter från att arbeta med processer är det meriterande. Då vi arbetar i en internationell miljö är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Kan du även franska är detta ett plus.

Som person är du kommunikativ med ett proaktivt förhållningssätt. Du har lätt för att samarbeta med andra och är både lösningsorienterad och ansvarstagande med en positiv grundinställning. Du har förmåga att ta egna initiativ, skapa struktur och sätta processer. Du är även resultatorienterad och förstår värdet av att arbeta i team för att bäst nå gemensamma mål.

 

Vi erbjuder

På Trivec erbjuds du en intressant roll i ett växande företag med möjlighet att påverka. Du blir en del av ett expansivt företag med en företagskultur som präglas av stort engagemang.

I denna rekrytering samarbetar Trivec med Jurek Rekrytering & Bemanning. Om du har frågor om rollen är du välkommen att kontakta Marie Källström, tel. 0707-51 93 43 eller marie.kallstrom@jurek.se. Ansök så snart som möjligt med ditt CV och personligt brev på www.jurek.se

 

Om verksamheten

Trivec bedriver försäljning av kassasystem till den europeiska hotell och restaurangbranschen. Våra lösningar hjälper till att optimera betalningar underlätta driften för restauranger, caféer och hotell. Trivecs lösningar inkluderar kassasystem, dryckessystem och betalningstjänster med flexibla möjligheter att integrera dessa med system för bokföring, fakturering, personal och hotell.

Trivec grundades 1998 och har idag över 7000 kunder runt om i Sverige och Europa, från små caféer och barer till större restauranger och hotellkedjor. Under de senaste åren har bolaget vuxit kraftigt både genom förvärv och organiskt och finns idag i Sverige, Norge, Danmark, Belgien, Frankrike och Nederländerna. Vårt mål är att bli den ledande europeiska spelaren för kassasystem till restauranger, barer och caféer. För mer information, gå in på www.trivec.se

 

Område: Nacka
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: Heltid 

Ansök nu


 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 augusti

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Trivec söker redovisningsansvarig i Nacka