Jurek Bemanning

Trade Marketing Coordinator Pirelli

Pirelli grundades 1872 och utmärker sig genom sin långa industriella tradition då de alltid har kombinerat en kapacitet för innovation med produktkvalitet och ett starkt varumärke. Visionen är att förändra körupplevelsen genom att ständigt utmana teknologin inom däcktillverkning med stort fokus på high value och hållbarhet. Pirelli står inför spännande utmaningar och nu söker vi dig som vill vara med på den resan!


Tjänsten
Som Trade Marketing Coordinator blir du en viktig spelare i som bidrar till att Pirelli ska nå fortsatt framgång på de nordiska marknaderna. Marknadsarbetet påverkas av den korta tid som infaller innan sommar- och vintersäsongerna då det är kritiskt att nå ut med kampanjer och säljaktiviteter.

Du kommer att ingå i marknadsavdelningen och dina huvudsakliga ansvarsområden handlar om att planera, koordinera och implementera säsongskampanjer, ansvara för POS material som merchandise- och printat material dvs budgetera, planera och distribuera.

Som Trade Marketing Coordinator är du en viktig support till säljteamet, det är därför viktigt att vara lyhörd till önskemål och krav. Du koordinerar marknads- och kampanjmaterial till återförsäljare, säljare och inför event - samt säkerställer att relevant material finns tillgängligt. Du hanterar förfrågningar, producerar enklare material och agerar kravställare mot vår grafiska byrå.

I ditt ansvar ingår även att administrera den nordiska marknadsbudgeten och även för marknadsavdelningens inköp. Här fungerar du som en viktig länk mellan marknad och ekonomi. I denna tjänst ingår även att arbeta med content i interna och externa kanaler. Här finns det för rätt person goda möjligheter att påverka, utveckla och att utvecklas inom området.


Egenskaper
Pirelli är en internationell, säljdriven organisation och det krävs att du är serviceorienterad, orädd och analytisk. Du är med fördel en positiv, strukturerad person som trivs i en dynamisk miljö och som klarar av att driva flera processer parallellt utan att tumma på kvalité. Du är en marknadsförare som har bra koll på siffror, troligtvis är du utbildad Marknadsekonom eller liknande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du är en fena på Excel och kan du Indesign, Photoshop och något publiceringsverktyg är det ett plus. Har du dessutom en can-do attityd och hög energinivå vill vi gärna träffa dig!


Företaget
Pirelli är världens femte största däckföretag gällande omsättning och är bland de mest lönsamma i branschen. Pirelli har en ledarposition både gällande bil-, lastbil- och motorcykeldäck med ett brett utbud av lösningar designade för att uppnå högsta prestanda och komfort på alla typer av vägar- i alla typer av väder.
Läs mer på
www.pirelli.se

Välkommen att söka tjänsten via Jurek Rekrytering och Bemanning (www.jurek.se). För ytterligare information om tjänsten kontakta Jurek, Lotta Köhler epost: lotta.kohler@jurek.se


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Lotta Köhler


Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 26 april

Kategorier : Ekonomi & Finans Försäljning & Marknadsföring Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Trade Marketing Coordinator Pirelli