Jurek Bemanning

Trade Finance Manager till Credit Agricole CIB i City

Credit Agricole CIB söker en driven Trade Finance Manager till vår Nordic Business Support Group i Stockholm. Söker du en tjänst där du får möjlighet att arbeta brett med komplexa affärer? Är du dessutom en teamplayer som drivs av att arbeta fram lösningar i nära samarbete med andra avdelningar som sälj och compliance så är du kanske den person vi söker.Arbetsuppgifter

Hos oss kommer du ha en viktig roll i teamet för Nordic Business Support Group där du både måste ha en bra känsla för service ut till våra kunder samtidigt som du är strukturerad och detaljfokuserad. Rollen kräver att du har mycket goda produktkunskaper, att du är en expert på garantier och att du vill utveckla dina kunskaper om andra trade finance produkter som remburser och forfaiting.


Förutom ovan nämnda uppgifter innebär rollen även:

  • Analys av trade financetransaktioner och relaterad strukturering och dokumentation
  • Handläggning av garantier och remburser
  • Kundservice samt effektiv kommunikation med interna parter
  • Framtagande av dokumentation för trade financerelaterade diskonteringar
  • Bistå med all typ av administration inom Business Support Group
  • Support i samband med rapportering till interna och externa parter samt myndigheter
  • Deltagande i interna utvecklingsprojekt främst relaterade till IT och administrativa processer
  • Kundmöten där du som specialist stöttar sälj teamet
  • Utveckling av teamet och andra kollegor genom internutbildningar


Vem är du?

Du har 5 - 10 års erfarenhet från liknande roll inom trade finance och en universitetsexamen eller relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande. Du har goda kunskaper i Officepaketet och även gärna SWIFT samt mycket goda kunskaper i både svenska och engelska. Kunskaper i franska är ett plus.


Som person är du flexibel och stöttande och har inga problem att hugga i när behov i övriga teamet uppstår.  Då delar av affärsprocesserna hanteras i Paris är det även av vikt att du har förmågan att koordinera och kommunicera mellan avdelningarna. Du är dessutom en initiativtagare som med både noggrannhet och målinriktning ser till att uppnå resultat. Rollen kräver att man tycker om att arbeta i en snabbrörlig miljö vilket betyder att man både måste kunna arbeta proaktivt och ta egna beslut.Vi erbjuder

Du kommer vara en del i ett team på 6 personer placerat i fina lokaler i centrala Stockholm. Du kommer att inneha en viktig roll med möjligheter till utveckling.


I denna rekryteringsprocess samarbetar Credit Agricole med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström, tel. 0707-51 93 43. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.seOm verksamheten

Crédit Agricole är en av världens största bankkoncerner. Banken har haft verksamhet i Sverige sedan 1986. Crédit Agricole CIB är en av de största icke-nordiska bankerna i regionen och filialen är verksam inom alla större verksamhetsområden för både nordiska företags- och institutionella kunder, exempelvis Capital Markets, Trade och Export Finance, Cash Management och Investment Banking.


Kontoret är beläget i fräscha okaler centralt placerade i city. På kontoret i Stockholm arbetar idag drygt femtio personer.Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Tillsvidare Heltid


Kontakt:

Marie Källström

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 8 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Trade Finance Manager till Credit Agricole CIB i City