Jurek Bemanning

Telefonist till kommun i Norrort

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens.Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en telefonist till kommun i Norrort. Tjänsten, som är ett konsultuppdrag, omfattar heltid med start 2018-04-01 och löper till och med 2018-12-31 med ev. möjlighet till förlängning.

Gillar du att hjälpa människor och ge god service? Du behövs! Att hitta rätt inom en myndighet är inte alltid så enkelt. Frågorna är många och varierande vilket gör att du får omväxling i jobbet. För dig som sporras av att hitta lösningar, lära nytt och ge bra service är detta rätt jobb. Som telefonist är du en viktig första kontakt i kommunen. Du bemannar växeln tillsammans med en kollega under våra öppettider kl. 8 - 17 måndag - fredag. Du besvarar inkommande samtal från medborgare och till viss del från kollegor, löser vissa ärenden direkt eller kopplar samtalen vidare, besvarar och löser ärenden via mail samt hjälper besökare, kollegor och leverantörer vid receptionen. Dessa arbetsuppgifter ställer krav på din förmåga att bemöta andra människor på ett serviceinriktat och korrekt sätt. Till din hjälp i arbetet finns ett ärendehanteringssystem med svar på många av de frågor vi får.

Vem är du?

Vi söker dig med minst två års erfarenhet från arbete i växel/telefoni/kundtjänst. Erfarenhet av att arbeta med Tele 2 telefonisystem och goda kunskaper i det svenska språket både muntligt och skriftligt är ett krav. Vi tror också att du har goda datorkunskaper, en välutvecklad känsla för service samt en god samarbetsförmåga. Du är noggrann och strukturerad. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från offentlig sektor och kunskaper i engelska.

Som person tror vi att du är lyhörd och kommunikativ och enkelt kan anpassa dig såväl till rutiner som till medborgarens behov. Du trivs att arbeta i team, är noggrann och har ett gott omdöme.

Du erbjuds

En roll som telefonist till kommun i Norrort.Tjänsten, som är ett konsultuppdrag, omfattar heltid med start 2018-04-01 och löper till och med 2018-12-31 med ev. möjlighet till förlängning. Ett förbättringsarbete har inletts med kommunens service och tillgänglighet genom att utveckla en väg in till kommunen via ett kontaktcenter. I gruppen ingår idag sju glada och duktiga personer. Vi jobbar för kommunens invånare och löser olika ärenden direkt eller hänvisar till rätt handläggare. Vi stöttar varandra och utvecklas tillsammans. Det finns goda möjligheter för dig att lära dig om arbetet i ett kontaktcenter och i en kommun.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Telefonist till kommun i Norrort