Jurek Bemanning

Teknisk säljare inom logistik rekryteras till PTV Nordics

Om verksamheten

PTV Nordics AB är en leverantör av mjukvara för ruttplanering för transporter av gods och människor. PTV Nordics är en del av PTV Group och riktar sig mot den nordiska marknaden. Våra kunder är transportföretag, men kommer också från branscher, som normalt inte förknippas med logistik, t.ex. hemtjänst och resande servicetekniker. Genom smartare planeringssystem utför vi samma uppdrag, på kortare tid, med kortare totala körsträckor och ibland även med färre bilar, vilket leder till kostnadsbesparingar och är dessutom bättre för miljön.

PTV Nordics är ett mindre kontor inom koncernen PTV Group, där vi i dagsläget är sju personer som jobbar från kontoret i Göteborg. Vi tillhandahåller lösningar som t.ex. PTV Map&Guide, PTV RouteOptimiser och PTV xServer. Vi arbetar med implementation, integration och även konsulttjänster baserade på våra produkter.

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta i en dynamisk och utmanande roll där varje dag är sig olik? Vi söker nu en driven och kommunikativ säljare till PTV Nordics kontor på Gullbergs Strandgata i centrala Göteborg. Som säljare av våra lösningar och system hanterar du kunskapsbaserad försäljning mot främst befintliga kunder. För att kunna vara ute mycket hos våra kunder kommer du ha en mötesbokare till hjälp. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:

- Bearbeta befintliga och nya kunder för att etablera och utveckla försäljningen av våra lösningar
- Kundansvar
- Avtalsförhandlingar och offerthantering
- Övrig administration
- Kundbesök

Tjänsten innefattar ca en resdag per vecka och du kommer tillhöra ett team om fyra säljare.

Vem är du?

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom logistik, IT och/eller marknadsföring. Vi ser att du har erfarenhet av arbete inom försäljning och/eller har arbetat med transportfrågor tidigare, har du erfarenhet av B2B försäljning är det meriterande. Du har en god förståelse för hur lager/logistik fungerar, denna kunskap har du förvärvat genom arbete eller studier. Du har goda datakunskaper, har du erfarenhet av programmering, MS Access, GIS eller ERP:s är det meriterande. Vidare är du en god användare av Excel och är flytande i både svenska och engelska.

Du arbetar självständigt, tar egna initiativ, är målorienterad och har en god förståelse för hur våra lösningar kan hjälpa våra kunder. Du är en kreativ person med god kommunikationsförmåga, du är analytisk och drivs av att skapa relationer och bygga nätverk. Vidare är du en lagspelare som triggas av möjligheten att påverka och att vara en viktig del av utvecklingen i företaget. Du har ett starkt driv i att sälja och göra affärer och har en förmåga att förstå kundens behov.

Körkort är ett krav.

Du erbjuds

Vi erbjuder dig ett utmanande uppdrag där eget driv och kreativitet är ett måste. Du kommer få ta del av en het bransch och hantera smarta och effektiva lösningar för våra kunder. Våra produkter är roliga och tekniska, rollen hos oss är unik i Sverige. Du kommer få ta del av unika utbildningar inom våra områden i en stark digital värld.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på tel.nr 031 – 712 83 44 alternativt via mail: maria.holmberg@jurek.se. 

Då urvalet sker löpande är du välkommen med din ansökan redan idag via www.jurek.se

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Holmberg 
maria.holmberg@jurek.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 23 november . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Teknisk säljare inom logistik rekryteras till PTV Nordics