Jurek

Teamsupport inom processdokumentation till BMW Finans

Nu söker vi en driven och självgående medarbetare till en av världens mest framgångsrika tillverkare av bilar och motorcyklar - BMW Group i Sollentuna.

 

Brinner du för administration och processer? Söker du en ny utmaning där du får bredda dina kunskaper och arbeta på ett bolag som står för kvalitet? I denna roll arbetar du tillsammans med engagerade och ambitiösa kollegor i kreditgruppen inom BMW Financial Services och din insats är viktigt för gruppen men också för bolaget i stort!

 

BMW ställer stora krav på sina medarbetare, men erbjuder också mycket tillbaka.

 

 

Arbetsbeskrivning

Din roll kommer präglas av administrativa arbetsuppgifter av varierande karaktär. Du arbetar tätt tillsammans med dina kollegor och arbetar aktivt för att avlasta den nordiska kreditchefen i olika områden.

 

Dina ansvarsområden:

• Ansvara för att skapa processdokumentation för teamets arbete

• Insamling av information och sätta upp underlag inför upphandling

• Driva önskade systemförbättringar med IT och vara avdelningens kontakt och kravställare i utvecklandet av automatiserade rapporter

• Skapa rapporter i framförallt Excel

• Övriga ad.hoc uppgifter kan förekomma

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll sedan tidigare och för att bli framgångsrik i denna roll tror vi att du har erfarenhet processdokumentation. Du arbetar självständigt och du har ett öga för vad som behövs göras. Du har en positiv attityd och är en teamplayer. Vidare är du en ambitiös person med ett stort eget driv och det är en stor fördel om du har en ekonomisk bakgrund. Du är en god administratör och ser en stor vinning i struktur och ordning.

 

Du har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel och du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

 

 

Du erbjuds

Tjänsten är placerad på BMWs nordiska huvudkontor i Sollentuna. Lokalerna är moderna och innehåller bland annat en lunchrestaurang samt tillgång till gym och dagliga träningspass.

 

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du är anställd hos Jurek rekrytering & bemanning men arbetar hos BMW i Sollentuna. Uppdragen kommer pågå under sex månader och planeras att starta per omgående.

 

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag på www.jurek.se. Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

 

Om BMW Financial Services

BMW Financial Services är BMWs eget finansbolag som är ett helägt bolag inom BMW Group. BMW Finans har lång erfarenhet av att finansiera BMW-bilar och kan BMW, bättre än något annat finansbolag. I dagsläget finansieras miljontals bildrömmar runt om i världen. BMW Finans är en del av bilköpet. Kunden väljer sin BMW i första hand för att den är rolig att köra och inte för att det är roligt med finansiering och pappersarbete. Därför har BMW Finans sett till att det är enkelt och bekvämt att finansiera bilen.

 

Område:

Sollentuna

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Evelina Thimper

evelina.thimper@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 31 januari

Kategorier : Kontor & Administration Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Teamsupport inom processdokumentation till BMW Finans