Jurek Bemanning

Teamledare till kundreskontrateam

Har du bra kunskaper om kundreskontra och gillar att arbeta med kunder, kollegor och tycker att det är roligt att organisera ett gott arbete och flöde i gruppen? Har du erfarenhet av en ledarroll eller vill utvecklas i en coachande roll och har erfarenhet av att ha jobbat i större nordiska eller internationella bolag?

Då ska du söka denna roll som teamledare för gruppen inom reskontra på ett stort och utvecklingsorienterat bolag som är i en expansiv fas. Kunden är ett internationellt bolag med utländskt ägande. Verksamheten i Sverige är viktig för organisationen och man har nära 900 anställda på flera orter runt om i landet.Rollen:

Du kommer ingå i en ekonomiavdelning om ca 19 personer och rapporterar till Redovisningschef som har det fulla personalansvaret för alla i teamet.

Reskontrateamet sköter uppgifterna för Sverige, Norge & Danmark.
Du kommer att engagera och teamleda en grupp, där det även finns medlemmar på distans, arbetandes i Norge och Danmark.


Vem är du?
 - Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet av arbete med kundreskontra och då gärna ifrån nordisk/internationell organisation. Viktigt att ha förståelse för arbetet i en större koncern.
- Du gillar kontakten med kollegor och är duktig socialt att knyta relationer, arbete sker till viss del mot säljorganisation och det är där viktigt att knyta bra samarbeten. 
- Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Engelska är koncernspråk, övrigt nordiskt språk är meriterande
- Som person är du en positiv och glad lagspelare. Du ser möjligheter och är inte rädd för förändringar.


Du erbjuds:

En spännande roll som teamledare på ett globalt och expansivt bolag med placering i norra Stockholm. Tjänsten omfattar heltid med start omgående och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 12 -15 månader. För rätt person kan det eventuellt övergå till en anställning hos kund.

Det finns många utvecklingsmöjligheter inom detta bolag.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta 
caroline.perneryd@jurek.se


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar.  Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via 
www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
 

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Caroline Perneryd
070-437 66 50
caroline.perneryd@jurek.se
Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Teamledare till kundreskontrateam