Jurek

Teamledare inom order och leverans till Toyota Material Handling

Toyota Material Handling söker nu dig som har ett starkt förbättringsfokus med driv till utveckling!

 

 

Arbetsuppgifter

I din roll som teamledare har du det operativa ansvaret för orderläggningen och leveransen av nya maskiner. Du leder och fördelar det dagliga arbetet inom gruppen samtidigt som du själv kan delta i det operativa arbetet för att ge stöd och avlastning vid hög belastning. Du koordinerar och ansvarar för löpande avstämningar med andra avdelningar i syfte att hitta förbättringsområden, säkerställa informationsutbyte och verka för att upprätthålla ett gott samarbete.

 

Centralt i arbetet är fokus på ökad kvalitet i det administrativa arbetet vilket bland annat omfattar uppföljning av KPI:er, revidering och kvalitetssäkring av rutiner, utbildning samt att löpande identifiera avvikelser och agera på dessa.

 

Rollen omfattar även ett lokalt Key User ansvar för ett antal system, relaterade till försäljning och order. Som Key User ansvarar du för att internt driva utbildning, utveckling och support relaterat till berörda system.

 

Sammanfattningsvis har rollen följande ansvar:

• Teamledarrollen omfattar inte något personalansvar utan fokuserar på att leda och fördela det dagliga arbetet.

• Ansvar för de administrativa processerna inom orderläggning, leveranser samt fakturering.

• Främja ett gott samarbete inom gruppen.

• Ansvar för att etablera och upprätthålla ett gott samarbete med andra avdelningar inom bolaget.

• Regelbunden uppföljning av nyckeltal för analys och åtgärder.

• Operativ orderläggning.

• Regelbundna inventeringar av nylager.

• Kontinuerlig dialog med producerande enheter inom organisationen.

• På veckobasis resursplanera efter säljorganisationens prognosmöten.

• Kontakt med produktionsanläggningar för avstämningar kring leveransprecision.

• Agerar Key User och är lokalt ansvarig för att driva utbildning, utveckling och datakvalité i system relaterade till försäljning och order, exempelvis CRM-system och offertverktyg.

• Löpande kommunicera leveranstider och orderkapacitet till säljorganisationen.

 

 

Din profil

För att lyckas i rollen krävs det att du har en förmåga att ta ansvar för helheten, är noggrann, har ett gott ordningssinne och förmåga att hålla struktur. Som person behöver du drivas av att etablera effektiva administrativa processer och arbeta för ständiga förbättringar och utveckling av dessa. Du motiveras av kvalitet och kundnöjdhet. Att kunna skapa goda relationer, samarbeta och kommunicera väl med andra är viktigt för att lyckas i rollen. Du trivs i rollen som spindel i nätet vad gäller informationsutbyte och koordination med andra intressenter.

 

Du har en akademisk examen inom relevant område samt erfarenhet av att leda och fördela arbete. Sedan tidigare har du gedigen erfarenhet av administrativa processer och det är ett plus om du arbetat i SAP.

 

Du har erfarenhet av att leda och fördela arbete, förslagsvis från en teamledarroll, projektledare eller haft ansvar för administrativa processer. Du har erfarenhet av kundsupport och har goda kunskaper i Microsoft Office.

 

 

Vi erbjuder

Toyota Material Handling erbjuder dig ett stimulerande arbete hos ett stabilt och affärsmässigt företag. Organisationen står för ständig förbättring och här får du utlopp för din drivkraft att se till förbättringar i processer och att driva utvecklingen framåt.

 

Som teamledare har du det operativa ansvaret för ordergruppen och rapporterar till chefen över Order- och leveransavdelningen. I denna rekrytering samarbetar Toyota med Jurek och har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

 

Är du redo att anta utmaningen att representera Toyota, ett av de största varumärkena i världen? Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

 

 

Om verksamheten

Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Våra lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering kompletteras med autotruckar, Toyota I Site fleet management samt analys och rådgivning. Vi marknadsför ett heltäckande sortiment av truckar, där BT och Toyota kompletteras med Kalmar. Företaget utför också service på marknadens samtliga märken. Antalet medarbetare är cirka 460, varav drygt 270 ingår i den rikstäckande serviceorganisationen. I vår strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar The Toyota Way vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta. Vårt svenska huvudkontor ligger i Solna.

 

Område

Solna

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 25 april

Kategorier : Chef & Ledning Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Teamledare inom order och leverans till Toyota Material Handling