Jurek Bemanning

Teamledande Ekonomiassistent till bolag inom Digital Marketing

Drivs du av att effektivisera processer och jobba i en ständigt föränderlig miljö? Tycker du att det är kul att lära dig nya system och att vara en nyckelperson när det kommer till systemfrågor? Upplevs du som en prestigelös och nyfiken kollega? Då kanske du är rätt person för denna rekrytering!

Arbetsbeskrivning

Vi söker just nu en Teamleader till ett internationellt, börsnoterat bolag inom Digital Marknadsföring beläget i centrala Stockholm. I denna roll arbetsleder och motiverar du företagets Ekonomiassistenter, som utgör en del av det större Financeteamet. Arbetsuppgifterna omfattar både leverantörs- och kundreskontra och teamet består av tre teammedlemmar. Du får möjlighet till mycket internationell kontakt och att utveckla dina systemkunskaper. Tjänsten rapporterar till bolagets Ekonomichef.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta bland annat:

  • Personalansvar för AP/AR-teamet som innefattar planering av arbetet, utvecklingssamtal, lönesamtal, teammöten, ledighetsplanering etc.
  • Eget ansvar för kund och leverantörsreskontra för ett antal marknader
  • Ansvarig för faktureringsprocessen
  • Distribuera och hantera tickets i supportsystemet CRM
  • Superuser i  ERP-systemet Microsoft Dynamics AX
  • Superuser i scanningsystemet för leverantörsfakturor MediusFlow
  • Superuser i utläggssystemet Skovik
  • Superuser i Adra Match


Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete inom leverantörs- och kundreskontra. Har du tidigare erfarenhet av att leda personal är det en stor fördel. Vidare är du bekväm med att använda engelska som arbetsspråk, har ett systemintresse och sammanställer med enkelhet data i Excel.


I rollen som Teamleader är det viktigt att jobba proaktivt och lösningsorienterat. Eftersom du har stora kontaktytor tror vi även att du är relationsbyggande och kommunikativ. Och såklart – drivs och får energi av att leda och motivera andra!


Du erbjuds

En roll som Teamledande Ekonomiassistent i en interagerande och varierande arbetsmiljö. Du erbjuds arbeta på ett föränderligt och öppet bolag, där medarbetare har möjlighet att växa och utvecklas.


I den här rekryteringen samarbetar rekryterande bolag med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Emelie Baeckström på tel. 073-745 06 46. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Tillsvidare Heltid


Kontakt:

Emelie Baeckström
emelie.baeckstrom@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Teamledande Ekonomiassistent till bolag inom Digital Marketing