Jurek Bemanning

Teamleader inom kundreskontra till företag inom hotellbranschen

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en teamleader inom kundreskontran till vår kund inom hotellbranschen. Uppdraget förväntas tillsättas omgående fram till februari 2019, med chans till förlängning. Detta är en bred och omväxlande roll där du både kommer arbeta operativ med kundreskontran samt ansvara över den dagligen driften för ditt team bestående av tre personer.

Som teamleader inom kundreskontran kommer du tillhöra funktionen invocing – som hanterar kundreskontran och fakturering, inkassobehov, intercompany, utbetalningar, representation och är supporterande till de olika hotellen. Utöver detta kommer du stötta och vägleda medarbetarna i dagliga frågor, säkerställa att gruppen når sina mål samt säkra att det finns backuper. Du arbetar aktivt med att utveckla och förbättra leveranser och processer.

Vem är du?
Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning samt flera års erfarenhet av att arbeta med reskontran. För att bli aktuell för uppdraget ser vi gärna att du haft personalansvar sedan tidigare och känner dig trygg inom området. Du gillar att arbeta med effektiviseringar och förbättringar och har lätt för att sätta dig in i olika system. Som person är du en lagspelare som arbetar prestigelöst och hjälper till där det behövs samtidigt som du är kundorienterad med ett stort affärsfokus. Vidare har du en förmåga att uppmuntra andra till delaktighet och eget ansvar. Du har ett coachande förhållningssätt samt är pedagogisk i ditt sätt att lära ut.

Du erbjuds
Du erbjuds ett utvecklande arbete i ett engagerat team med kompetenta medarbetare. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos vår kund. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Petronella Wilse på petronella.wilse@jurek.se
 Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Petronella Wilse
0707-75 76 69

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 7 december . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Teamleader inom kundreskontra till företag inom hotellbranschen