Jurek Bemanning

Teamchef 1st Line till Leaseplan

Om verksamheten
LeasePlan är världsledande inom operationell billeasing och en av de internationellt ledande aktörerna inom fleet management. För närvarande har vi kontor i 32 länder fördelade på fyra kontinenter och vi över 7 000 anställda som tillsammans förvaltar 1,7 miljoner fordon. LeasePlan Sverige är ett helägt dotterbolag till LeasePlan Corporation N.V. som har sitt säte i Nederländerna.

Arbetsbeskrivning
LeasePlan söker nu en teamchef till sin First Line Support. Du kommer att ansvara för First Line avdelningen som idag består av 14 personer och rapportera till Quality & Service Director. First Line avdelningen tar emot de första samtalen som kommer in till Leaseplan och innefattar både kund- och förarfrågor. Som teamchef ansvarar du för den löpande verksamheten, all administration rörande gruppen och har hela personalansvaret. Du kommer att vara ansvarig för att leda det dagliga arbetet i gruppen, sätta strukturerna och för att gruppen levererar på en hög servicenivå samt når satta resultat. Vidare ansvarar du för coachande av gruppen och ser till att introduktioner och uppföljningar fungerar bra. Utöver detta kommer du att ansvara för telefonväxeln (som är automatisk) och strukturen runt den samt sköta rapporteringen av gruppens arbete.

Vem är du?
Du har relevant akademisk utbildning eller/och flera års dokumenterad arbetserfarenhet av en liknande roll. Vi ser alltså gärna att du har erfarenhet från att leda ett team och allt vad det innefattar. Du har en tydlig ledarstil, vågar ta ledningen som mellanchef samtidigt som du har en ödmjuk approach. Du är pedagogisk och har en coachande ledarstil. Du är van att delegera, effektivisera samt strukturera arbetet för dig själv och din personal. Du har känsla för vad som behövs för att få ett team att blomstra och nå bra resultat. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift, och är en van användare av Officepaketet.

Som person är du smidig i ditt sätt, professionell och affärsmässig. Du är van att ha en central roll och gillar utmaningar. Du vet vad som krävs för att skapa teamkänsla i en grupp och är självfallet en teamplayer själv! Du ger en känsla av trygghet, är stabil samtidigt som du är bestämd och vågar ta ledningen. Du kan hantera olika typer av situationer, ta nödvändiga beslut och har skinn på näsan med en touch av ödmjukhet. Du kommer ha många kontaktytor och vi ser därför att du är en god intern och extern kommunikatör, bra på att samarbeta och på att bygga relationer även utanför gruppen.

Du erbjuds
En utmanande, spännande och varierade tjänst i ett väletablerat internationellt företag. Du kommer komma till ett mångfacetterat bolag med många utvecklingsvägar. Du kommer få ansvara för ett team med mycket driv och engagemang där du har chansen att skapa något riktigt bra. Kontoret är beläget i fina lokaler i Solna. I denna rekrytering samarbetar Leaseplan med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan direkt! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Ansök på www.jurek.se.

 

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Monia Letmark

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 17 maj . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Teamchef 1st Line till Leaseplan