Jurek Bemanning

Team Assistent till internationellt private equity bolag

Är du en lyhörd, initiativtagande och lösningsorienterad teamperson som inte bara tar emot uppgifter utan också tänker själv och agerar snabbt utan att missa de viktiga detaljerna? Är du dessutom en fena på powerpoint och att skapa snygga presentationer - då kan detta vara tjänsten för dig!


Arbetsbeskrivning

Vår kund befinner sig i en positiv tillväxt och vi söker nu en assistent som har några års erfarenhet av kvalificerad assistentsupport där du förutom att stötta upp med högkvalitativ service även arbetar obehindrat i Powerpoint. Du trivs som assistent och känner att du nu vill utvecklas ännu mer i rollen. Hos vår kund kommer du att supporta ett antal Investment Professionals och ställas inför många spännande och utmanande arbetsuppgifter samt vara en del av det mycket professionella och trevliga assistentteamet. Din arbetsplats blir ett modernt kontor mitt i centrala Stockholm.


Vem är du?

För att lyckas i denna roll är det viktigt att man har en självklar och naturligt positiv inställning till att leverera tjänster med hög kvalitet och för det krävs en lyhörd, initiativtagande och lösningsorienterad teamperson som inte bara tar emot uppgifter utan också tänker själv och agerar snabbt utan att missa de viktiga detaljerna. I arbetsuppgifterna ingår, förutom sedvanliga assistentuppgifter som kalenderhantering, mötesbokningar, planering av resor och olika arrangemang och ad hoc uppgifter, även produktion av presentationer i PowerPoint. En del research kring bolag och olika industrier kan också bli en del av din vardag.

Assistentteamet stöttar varandra och hjälper övriga medarbetare i stort och smått så att verksamheten fungerar i det dagliga utan att tappa fart eller kvalitet. Du gillar att vara i ett sammanhang där du assisterar fler personer och trivs i en föränderlig och dynamisk miljö där ena dagen inte är den andra lik.

Du är organiserad och noggrann. Då bolaget verkar internationellt är det ett krav att du talar och skriver mycket bra engelska och svenska. För Assistentrollen är det av största vikt att du är riktigt bra på Office Programmen, framför allt Outlook och PowerPoint som är verktyg du känner dig mycket trygg i. Du kommer sannolikt från ett liknande bolag eller bransch och är van att hantera information med hög sekretess och integritet.


Du erbjuds

Vill du bli en del av ett professionellt och hjälpsamt team och tillsammans bidra till verksamheten med högkvalitativ service och lära dig en massa spännande och utmanande saker på vägen kan detta vara helt rätt för dig.
Tjänsten är en tillsvidareanställning och ska tillsättas så snart som möjligt.

Vi är nyfikna på dig – så varmt välkommen med din CV och ett personligt brev där du med några korta rader beskriver vad tror du kan både bidra med men också ser som utmanande i denna tjänst. Vi gör urval löpande så vänta inte för länge med din ansökan.
Vi tar ej emot ansökningar via e-post. Vänligen registrera din ansökan via vår hemsida 
www.jurek.se


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Susanne Waering
Susanne.Waering@jurek.se
Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 april

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Team Assistent till internationellt private equity bolag