Jurek

Talent Manager till Jurek HR

Vi som jobbar på Jurek HR tycker vi är ett riktigt Dream Team, om vi får säga så. Vi tror på att om vi samarbetar på riktigt i stort och smått, då lyckas vi bättre i vår affär, det blir roligare och inte minst, vi delar på utmaningar vi ställs inför och vi delar på glädjen när vi lyckas.

 

Vårt team består idag av sex kollegor med fokus på antingen rekrytering eller konsultlösningar inom vårt specialistområde HR. Nu söker vi nästa stjärna till teamet, som vill teama ihop sig med vårt konstulchefsgäng och vara med på vår fortsatta utvecklingsresa. Som Talent Manager hos oss på Jurek HR kommer du verkligen ha en nyckelroll i att bygga upp och utveckla vårt nätverk av konsulter, för att skapa den perfekta matchningen för behoven hos våra kunder. Lockande? Fortsätt då läsa hela annonsen så får du veta mer.

 

Rollen som Talent Manager

Du kommer att arbeta proaktivt och relationsbyggande gentemot potentiella konsulter och ansvara för att vi har ett upparbetat och aktuellt nätverk. I nära samarbete med våra konsultchefer arbetar du för att matcha våra kunders behov av HR-kompetens med rätt konsult. Våra kunder finns i en bredd av branscher och har behov av alltifrån HR-chefer till HR Business Partners, HR Generalister och specialister inom exempelvis Arbetsrätt, Talent Acquisiton och Comp & Ben.

 

Mer om vad du kommer göra i rollen:

• Löpande ha kontakt med, och hitta nya konsulter till, Jurek HR:s fantastiska nätverk av HR-konsulter

• Regelbundna intervjuer med potentiella konsulter och kandidater inom HR

• Matcha konsulter mot pågående uppdrag, i nära samarbete med konsultchefer i teamet

• Hålla kontakten med vårt nätverk bland annat i form av regelbundna utskick

• Skriva kandidatpresentationer och annonser samt hantera urval och ha telefonintervjuer

• Delaktig, eller drivande, i arbetsmarknadsmässor, events och seminarium

 

Hos oss ställer vi snabbt om och hjälps åt och du kommer också jobba nära våra rekryteringskonsulter och researchers. Är du en nyfiken och människoorienterad person som trivs med att arbeta i en varierad roll med mycket kontaktytor? Då är det dig vi letar efter.

 

Den du är:

• Relationsbyggare – du är intresserad och nyfiken, har enkelt att knyta nya kontakter och får energi av det!

• Initiativtagande och går igång på att ta dig an nya utmaningar!

• En fena på att prioritera och planera – för ibland går det riktigt fort hos oss

• Får en kick av att det händer många saker – både i din roll och på bolaget du jobbar

• Och sist men verkligen inte minst: du sätter Laget före Jaget!

 

Troligen har du PAO-programmet som studiebakgrund och du brinner verkligen för HR-området – och vill lära dig mer. Du får gärna ha jobbat med rekrytering sedan tidigare, men vi ser det inte som ett krav – viktigast för oss är dina personliga egenskaper. Vi hoppas att du längtar efter att tillhöra ett team och ett företag med engagemang och driv, och där vi har väldigt roligt tillsammans!

 

Att jobba på Jurek

Hos oss får du utvecklas i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor. Jurek är en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda. Du kanske redan har sett vår VD och grundare Shervin Razani i Draknästet?

 

Du kommer till ett bolag där du har ett tätt samarbete med kompetenta och drivna arbetskollegor på ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom Ekonomi, Juridik, HR, Marknad & Kommunikation och Business Support. Vårt trevliga kontor hittar du mitt i hjärtat av Stockholm på Biblioteksgatan.

 

Hoppas vi hörs!

 

Vill du veta mer är du varmt välkommen att höra av dig till vår konsultchef Siri Morberg på 070 797 53 15 siri.morberg@jurek.se eller Business Unit Manager My Andersson på my.andersson@jurek.se 073 745 43 11.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Talent Manager till Jurek HR