Jurek Bemanning

Talent Manager till global Executive Interim Managementfirma

Vi söker nu en Talent Manager och Office Coordinator till en global Executive Interim Management searchfirma i Stockholm. En nyckelroll för deras svenska kontor där man i tätt samarbete med partnern i Sverige arbetar med kartläggning av profiler och utveckling av nätverket, bakgrundskontroller och research. Man assisterar partnern i alla uppdrag och har kundkontakt, sköter förberedelser inför kundmöten, skriver offerter och avtal mot kund och konsulter och man ansvarar för sälj och marknadsaktiviteter samt events. Vår kund sitter i kontorshotell centralt i Stockholm och här är man first point of contact för kontorsrelaterade frågor.

Vi söker dig som kommer från en liknande tjänst inom Professional Services (konsultfirma, PE-bolag, Executive search och Interim Management) och vill arbeta djupare in i processerna och utvecklas och utmanas i din roll. Du kommer ha många internationella kontakter och mycket av materialet som skrivs är på engelska varför erfarenhet av internationell miljö i kombination med en mycket god kommunikativ förmåga är viktigt. Du har en akademisk examen inom Ekonomi, Juridik eller motsvarande och du har några års arbetslivserfarenhet efter examen.

Teamet i Stockholm är litet och de arbetar i tätt samarbete med varandra under eget ansvar i projekten. För att passa in har du hög servicenivå, är en positiv person som smittar av sig med din energi. Ditt arbetssätt är agilt och effektivt och kulturen kan beskrivas som entreprenöriell med hög aktivitet och flexibilitet. Denna roll är för dig som har en tydlig can do attityd och som trivs i en högakademisk miljö där kraven på kvalitet och professionalitet genomsyrar det dagliga arbetet.

Vill du veta mer om tjänsten går det bra att mejla ansvarig rekryteringskonsult Susanne Waering via e-post till: fornamn.efternamn@jurek.se, ansök genom att skicka in din CV och personliga brev via länken nedan och tveka inte att göra det redan idag då tjänsten ska tillsättas snarast möjligt, dock senast till sommaren 2019. Urval sker löpande och vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet för denna tjänst. Detta är initialt ett konsultuppdrag med ambition att gå in i fast roll efter max sex månader. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan.
 


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Susanne Waering


Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 9 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans Försäljning & Marknadsföring Juridik Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Talent Manager till global Executive Interim Managementfirma