Jurek Bemanning

Systemvana administratörer till konsultuppdrag

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu erfarna administratörer för både kortare och längre konsultuppdrag i Stockholmsområdet. Som administratör hos våra kunder arbetar du med att administrera och ge service till medarbetare, chefer och kunder. Rollen varierar beroende av bransch men vanligt förekommande arbetsuppgifter är fakturahantering, uppdatering av kund- och företagsregister, inköp samt sammanställning av material och hantering av tidrapporter.

Vem är du?
Vi tror att du har en gedigen erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Du är serviceinriktad, engagerad och initiativrik. Vidare är du noggrann och har ett sinne för ordning och reda.

För att passa i rollen som administratör ska du har en god systemvana. Du ska ha mycket goda kunskaper i Officepaketet, specifikt i PPT och Excel. Har du erfarenhet av andra system, exempelvis SAP, ser vi det som meriterande. Du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift.

Du erbjuds
Uppdragen kan variera i längd och sysselsättningsgrad beroende på våra kunders behov. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Talent Manager Elin Olofsson på 
elin.olofsson@jurek.se.

Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdag
Intervjuer sker löpande.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Elin Olofsson
elin.olofsson@jurek.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Systemvana administratörer till konsultuppdrag