Jurek Bemanning

Systemspecialist inom tidssystem till globalt bolag i Södertälje

Till ett globalt bolag inom läkemedelsbranschen söker vi nu en systemspecialist som vill arbeta med utveckla och förvalta ett tidssystemet IFS.
Har du tidigare erfarenhet av systemspecialist inom ett tidssystem? Då kan du vara vår nästa kollega!

 

 

Arbetsbeskrivningen
Du kommer att guida och utbilda chefer och HR-kollegor i systemet och arbeta proaktivt med hela organisationen för att säkerställa att vi möter önskemål och utmaningar när det gäller tidrapportering med koppling mot arbetsrätt. Arbetet innebär även löpande kvalitetssäkring och kontroll av filer inför en lönekörning. Annat löpande är att besvara frågor kring tidredovisning i systemet och användarfrågor samt administration av användare och organisationsstruktur.

 

Du ingår i ett team med två Time specialister och en Senior Time administratör och ni täcker upp för varandra vid behov samt arbetar tillsammans med löpande ärenden och kvalitetssäkring rörande tidsystemen.

 

 

Vem är du?
Du har tidigare erfarenhet som systemspecialist inom ett tidsystem, gärna IFS tidsystem. Det är meriterande om du arbetat nära eller i löneprocessen och har erfarenhet av deadlines och de arbetsrättsfrågor som kan uppstå. Vi ser att du har ett starkt tekniskt intresse och är van att arbeta med Excel för att matcha data och validera data. Du drivs av att förenkla och arbeta fram smidiga lösningar. Du är kommunikativ och kan arbeta självständigt såväl som i team.

 

Då bolaget är ett globalt företag behöver du kunna både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du kommer till exempel delta i avstämningsmöten med bland annat UK och Indien när det gäller IT relaterade ärenden som berör tidsystemen.

 

 

Du erbjuds
En utvecklande tjänst hos ett stort och globalt företag. Tjänsten ingår i Jureks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd som konsult hos Jurek och arbetar ute hos vår kund i Södertälje

Tjänsten förväntas tillsättas omgående pågå fram till september 2019.

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.


Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 5 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 april

Kategorier : Data & IT HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Systemspecialist inom tidssystem till globalt bolag i Södertälje