Jurek Bemanning

Systemkunnig Redovisningsekonom till Aspia

Vill du vara med och bygga upp Ekonomifunktionen på ett expansivt och nytänkande bolag som är i starten på sin tillväxtresa? Har du ett lösningsorienterat arbetssätt, gillar ett högt tempo och drivs av att utveckla och förbättra processer? Då kanske rollen som Redovisningsekonom på Aspia är nästa steg för dig!

 


Arbetsbeskrivning

I rollen som Redovisningsekonom sammanställer och kvalitetssäkrar du redovisningen för bolagen inom Aspias koncern. I samband med att koncernen växer kommer du vara med och bidra till att förbättra arbetssättet och utveckla processer så att de blir mer effektiva och enhetliga.

 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

  • Rapportering till myndigheter, t.ex. moms, arbetsgivaravgifter och statistik
  • Interna kontroller och effektivisering av flöden
  • Delaktighet i upprättande av årsbokslut
  • Månadsbokslut och avstämningar

 

Vem är du?

Vi söker dig med universitets- eller yrkeshögskoleutbildning inom ekonomi och minst 4 års erfarenhet av att arbeta med redovisning. Vi ser att du har ett systemintresse, lätt för att lära dig nya system och goda kunskaper i Excel. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet utav Netsuite.

 

Då du kommer att ha en central roll i den nya Ekonomifunktionen är det viktigt att du är strukturerad i ditt arbete och besitter en hög ansvarskänsla. För att lyckas i rollen ser vi även att du är lösningsorienterad, flexibel och proaktiv. Sannolikt är du den som först upptäcker flaskhalsar i processer och har en vilja att prova nya arbetssätt.

 


Du erbjuds

Du erbjuds en spännande och ansvarsfull roll på ett marknadsledande bolag inom redovisning, där du blir en nyckelspelare i formandet av Aspias nya Ekonomiavdelning. Hos Aspia får du möjlighet till personlig utveckling genom varierande och utmanande arbetsuppgifter i kombination med att du får tillgång till deras omfattande utbildningsprogram.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Aspia med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Emelie Baeckström, tel.073-745 06 46. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.

 


Om verksamheten

Följ med oss på vår spännande resa! Aspia har just bildats, men är marknadsledande redan från start - det ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare. Vi har 70 kontor runt om i landet och ca 1300 medarbetare som levererar redovisning, lönehantering, rådgivning och en mängd andra

 


Sökord: Accountant, Senior Accountant, Sr. accountant, Financial accountant, Redovisningsekonom, Senior redovisningsekonom, Redovisningsansvarig, Bokslut, Netsuite

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Emelie Baeckström

073-745 06 46

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 23 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Systemkunnig Redovisningsekonom till Aspia