Jurek Bemanning

Systemekonom sökes till spännande uppdrag

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en systemekonom för ett konsultuppdrag med start i november 2019 och som löper till 2020-04-30 med chans till förlängning. Rollen som systemekonom innebär att arbeta mellan ekonomi och IT för att utveckla hur man använder sig av systemen inom redovisningsfunktionen. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att innefatta:

 

  • Agera som en effektiv affärspartner till redovisning, affärsutveckling och IT
  • Leda och driva redovisningsexpertis i projekt initierade i gruppen för att fortsätta utveckla kunderbjudandet
  • Utveckla och påverka våra globala redovisningsprocesser och säkerställa bästa praxis
  • Arbeta nära med central och lokal redovisning för att säkerställa att redovisningskraven täcks i systemlösningarna
  • Stödja kollegor runt om i världen med lösningskunskap och bästa praxis

 

Vem är du?

Vi söker dig med högskoleexamen inom ekonomi och tre till åtta års relevant arbetslivserfarenhet. Det innebär att du har erfarenhet från att arbeta med redovisning och har koll på hur processen ser ut. Vidare har du ett starkt systemintresse och det är mycket meriterande om du har god kännedom i SAP. Du har en stark analytisk förmåga samt ett genuint intresse att bidra till positiv utveckling och hjälpa andra. Vidare talar du flytande svenska och engelska i tal och skrift och har goda kunskaper i MS Office.

 


Du erbjuds

Ett uppdrag som Systemekonom hos en av våra kunder i Liljeholmen. Uppdraget omfattar heltid med start i november 2019 och löper till 2020-04-31 med chans till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du registrerar din ansökan med CV så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Caroline Widgren på caroline.widgren@jurek.se.

 


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via email.


Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Caroline Widgren

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 oktober

Kategorier : Data & IT Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Systemekonom sökes till spännande uppdrag