Jurek

Sveriges advokatsamfund söker en erfaren kursadministratör

Om rollen

Sveriges advokatsamfund söker en erfaren kursadministratör för sin utbildningsverksamhet. Tjänsten innebär ansvar för planering, schemaläggning och uppföljning av kurser och konferenser. Kursverksamheten omfattar både utbildning för blivande advokater och fortbildning för verksamma advokater. Som kursadministratör är du också ansvarig för den löpande kontakten med kursledare, kursdeltagare och leverantörer. Du ska också följa upp genomförda utbildningar genom digitala enkäter. Rollen innefattar ett stort kontaktnät och man får ofta agera spindeln i nätet.

 

Vem är du

Vi söker dig som är driven, effektiv och strukturerad. Tjänsten kräver noggrannhet, effektivitet och att du är van att arbeta självständigt. Arbetet sker under sekretess och du behöver ha hög integritet samt förståelse för detta. Du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Du behöver vara en van IT-användare och ha goda kunskaper i Word, Excel och andra vanliga IT-verktyg. Körkort är ett krav.

 

Tjänsten är på Advokatsamfundets kansli i Stockholm, som har ungefär 35 anställda. Kansliet är serviceorgan åt ledamöterna, styrelsen, disciplinnämnden och andra organ och myndigheter. Kansliet har sin verksamhet i vackra lokaler på norra Djurgården. Du kommer att erbjudas fria hälsokontroller, friskvårdsbidrag, och subventionerad lunch med Rikskortet. Tjänsten omfattas av pensionsplan enligt ITP1.

 

Ansökan

Låter denna tjänst intressant för dig? Låt oss då gärna veta vad du lockas av och tror du kan bidra med genom att söka tjänsten via nedanstående länk så snart som möjligt. Vi kommer göra löpande urval och intervjuer och lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna process. I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Business Support, för mer information om rollen, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kristin Nelson på kristin.nelson@jurek.se.

 

Vi ser mycket fram emot din ansökan!

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 maj

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Sveriges advokatsamfund söker en erfaren kursadministratör