Jurek

Supply Chain Coordinator sökes!

Vi söker nu en engagerad Supply Chain Planning Coordinator som vill ansluta till vår kund inom fordonsindustrin. Rollen är hjärtat i att säkerställa en smidig process från orderplacering till leverans, och att stödja kundens globala produktionsmål.

 

Om rollen

Som Supply Chain Planning Coordinator kommer ditt fokus ligga på att säkerställa att orders för marknader och regioner hanteras i tid och på rätt sätt. Detta innebär åtgärder för att hantera produktionsordern, och ett nära samarbete med olika intressenter inklusive marknader, regioner, globala produktionsplatser, programplanering och kapacitetsstyrning.

 

I denna roll kommer du inte bara att hantera operativa uppgifter utan också spela en avgörande roll i att implementera nya IT-system, processer och arbetsmetoder inom PP&OM. Du kommer att vara en del av ett dynamiskt team som främjar kunskapsutbyte inom den ständigt föränderliga Order till Leverans-processen.

 

Arbetsuppgifter

- Hantera orderförfrågningar och proaktivt analysera orderbokssituationen

- Skapa dagliga orderrapporter och implementera förbättringar i processer och verktyg

- Delta i månatliga programprocesser och driva utfasningsaktiviteter

- Stödja systemutförandet för att balansera efterfrågan och tillgång

 

Den vi söker

Vi letar efter någon med universitetsexamen eller motsvarande erfarenhet, starka administrativa färdigheter och goda kunskaper i Microsoft Excel. Flytande engelska är ett måste, och ytterligare språkkunskaper är fördelaktiga. Erfarenhet av Supply Chain eller Orderhantering är fördelaktigt, liksom analytiska färdigheter och bekantskap med planerings- och orderhanteringssystem. Erfarenhet av ARO, Hercules, CPAM och Power BI är meriterande. 

 

Ansökan

Denna tjänst är ett konsultuppdrag med start omgående som är tänkt att pågå fram till årsskiftet 2025. Vi intervjuar löpande och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Johanna Kalered på johanna.kalered@jurek.se.

 

Område

Göteborg

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 15 november

Kategorier : Kontor & Administration Transport & Logistik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Supply Chain Coordinator sökes!